• muhteşem mezeleri olan "yer". ilk etapta biraz salaş gelebilir ama yediğim en iyi mezelerde ilk 5tedir. çalışanları oldukça ilgili ve güleryüzlü, servis hızlı. bonus olarak yeterden fazlasını içip "öpüjem" moduna girdiğinizde kızmıyorlar. rakı&meze birlikteliğinde yeni ve lezzetli bir durak olmuş. bunu yazmakla orayı kalabalıklaştırıp, istediğim zaman yer bulamaz olursam pişman olacağım.
  • çukur meyhanenin müdavimlerinin yeni yeri olmaya aday yer. aret abinin mezelerini bilen biliyor zaten, lezzet olarak her şey mükemmel. mekanın atmosfer olarak sorunları vardı ilk başlarda ama yavaş yavaş düzeltmeye başlamışlar. o beyaz sandalyeleri değiştirmeleri iyi olmuş, bir de köşelerdeki koca hoparlörleri değiştirdiklerinde düğün salonu havasından tamamen kurtulacaktır mekan.
  • (bkz: atom)
    (bkz: pastırmalı humus)
    (bkz: ciğer)
    (bkz: bol ekşili salata)
    (bkz: ezine peynir)
    (bkz: kızarmış ekmek)
    (bkz: şakşuka)
    (bkz: 70'lik rakı)
    (bkz: aret abi)
    (bkz: arda)
    (bkz: onur aslan)

    11'i ile galibiyet kesin oluyor...
  • buyukparmakkapi sokak'ta teras subesini bugun itibariyle acacak, tez elden kontrole gidilmesi gereken yer.
  • çukurmeyhane'den tanıyıp sevdiğimiz aret'in yerinde hem mezeler güzel hem de rakıya eşlik eden müzikler güzel ayrıca teras da pek havadar.
  • fiyat perfomans açısından 10 üzerinden 9. ambiyans ve müzik eksi puan ama mezeler, yemekler 10 numara. servis çok iyi, çalışanlar harika; "gülmesini bilmeyen dükkan açmasın" mottosunu gayet iyi kavramışlar.

    balık köftesini, dil ızgarayı, yaprak ciğeri beğendim. mezelerde favorim fesleğenli levrek oldu ama mezelerin tamamı iyi. fiyatlar ne olur bu kadar deniz ürünlü mezeyle diye insan bir kıllanıyor ama rahat olun, hayli hesaplı; istanbul standartlarında ucuz bile denir.
  • teras şubesi diğerine göre daha havadar daha içilesi. mezeler tanrım o mezeler. kaç çeşit geldi saymadım sayamadım. üçgen şeklinde kesilmiş hem peynirli hem kıymalı sigara börekleri sıcacık çıtır çıtır. çöpte balık köftesi, balık mantısı, dil balığı, palamutu daha ne sayım, 2 de büyük açtık mı sonra akarsın istikale, artık cilayı nerede yapacaksan.
    fiyatlar da uygundur efendim.
  • sadeliğin güzelliği
  • gittik ama mezelere karar veremedik, yan masadaki mekanın müdavimi arkadaşlara referansla onlara ne veriyorsan bize de ver dedik. hemen her şey çok güzeldi. tahinli susamlı uskumru, topik, atom ve saz arkadaşlarıyla zaten doyar gibi olduk. arasıcak olarak şişte balık köfte ve yaprak ciğer geldi, ana yemek olarak yer kalmadığı için sadece ortaya ızgara hamsi aldık, baktık güzel bir tane daha aldık. sözün özü zaten muhabbet güzel olunca insan başka bir şey aramıyor ama sanırım bir daha aynı yerde buluşmak için oldukça iyi bahanelerimiz var. özellikle servis çok başarılı, hem güler yüzlüler hem de sıkmadan işlerini yapıyorlar. devamını bekler iyi esnaflığa selam ederim.
  • hala taksim'e gitme gerekçesi yapılabilecek son birkaç mekandan birisi. benim gibi rakının yanında önceliğiniz yemek değil de mezeyse eğer tercih edebileceğiniz en lezzetli meyhanelerden olduğunu düşünüyorum. çok meze var ve çoğunluğu da gayet lezzetli l.
hesabın var mı? giriş yap