• uzun zamandır hakkında yazmak isteyip ertelediğim şarkıcı.yaşını ilk duyduğumda çok şaşırmıştım.the way şarkısından sonra bu aralar pek popüler olan problem ile kendini iyice kabul ettirdi.kendisini uzun seneler dünya müzik piyasasında duyacağız gibi.beyaz saray'da verdiği konser (link) de bunun bir göstergesi.
  • yaşını görünce şok geçirdiğim dişi. olm daha çocuk gibi gösteriyor lan bu!

    bence sesi iyi de, bir türlü doğru şarkıyı bulamıyor, böyle nasıl desem nakaratlarda mı bir sorun var acaba, şarkıları pek catchy değil. (şu iggy azalea ile birlikte olan şarkı da dahil, o şarkıyı da iggy'nin kısmı kurtarmış yani).
  • problem ile aşmış bir müzikal performans sergileyen şarkıcı. o saksafon ritimleri kulağa girdiği anda insan meftun oluyor. bu single'da ıggy azalea'nın da bayağı bir yardımı dokunmuş.
  • break free şarkısını çıkarmış şarkıcı. yeni albümünün 2. single'ı. bir problem değil, şarkının introsu da başımı ağrıttı biraz ama fena olmamış gibi.

    bu kız tattooed heart'ı öyle güzel söyler ki onun şarkı söylediği mikrofona ben konuşsam mikrofon dile gelir ''bana bunu yapma lütfen'' falan der. böyle sesim olması için hayatımdaki çok şeyden vazgeçebilirdim.

    bir de ayağını dana gibi gösteren o garip topukluları giymesin lütfen o koca ayakkabılarını kafasına kafasına vurmak istiyorum.
  • jessica alba ile mariah carey karışımı sempatik şarkıcı. problem müthiş enerjik ve güzel bir şarkısı. imajı biraz toplarsa çok çok fazla yol alır. gözlerinden sevgi akıyor bu kızın resmen.
  • mtv'nin yeni gözdesi.
  • problem adlı parçasında normal sesinden daha tiz okumaya çalışıyormuş gibi, yoran bir sese sahip olan şarkıcı. imajının çocuksu olmasının sebebini ise disney çıkışlı olmasına bağlıyorum zira disney çocuk-kadın imajı yaratmaya bayılır.
    (bkz: selena gomez)
    (bkz: britney spears)
    (bkz: christina aguilera)
  • problem adlı şarkının klibini izledim ve bana sanki bu ses bu hanım kızımıza ait değilmiş izlenimi verdi. abi o kızdan öyle bi ses çıkmaz canlı görmeden inanmam valla. sarkıda güzel ayrıca. klibi sizde izleyin hak vereceksiniz.
  • yüz güzelliği fazlaca overrated olmuş, sesi kaliteli lakin abdli zevksiz menajerler, prodüktörlerden dolayı hiç zevk vermeyen şarkıcı. yeni dönemde yetenekli şarkıcıların en büyük düşmanı kesinlikle bu dangalaklardır. god bless jackie evancho!!!
  • my everything adlı albümüne gün saydığım şarkıcı. the weeknd ile düet yapacağı da kesinleşti. şarkının adı love me harder olacakmış.

    1 yıldır kendisini acayip geliştirdi, eğer aklını kullanırsa yeni divamız hayırlı olsun. ama yine de mariah carey'yi falan örnek alması şart.
hesabın var mı? giriş yap