• koc grubu nun cebimizden pay almadigi nadir alanlardan birine daha el atmak istemesi sonucu dogan mobilya markasi.
  • reklamlarinda asagidaki ilk paragrafin gectigi ancak mobilyanin cevap verdigi ikinci kismin sansurlendigi urun.

    - sen ayni zamanda koseli koltuk, cift kisilik yatak, kanepe ve uzanma koltugu olabiliyor musun ?
    + ulan hayvan. zaten 3 kurus vererek ikinci el satin aldin onun da daha son taksidini yatirmadin hala konusuyorsun. cift kisilik yatak da olamiyorum, koseli koltuk da olamiyorum. hadi bakalim gotun yiyorsa git al o kanepeyi. gotumun kenari.
  • reklamlarında yatakla döşekle muhatap olan kerizleri konu alan mobilya markası.

    yok "sen uçabilir misin", "aynı zamanda çamaşır makinesi olabilir misin" falan da filan. nedir yani? ulan adı üstünde işte çek-yat amına koyyim yaa. çek, yat, zıbar, uyu. eşşooleşşeğe bak ya.
  • koç ailesinin her kuşu siktik bir leylek kaldı şiarından hareketle daldığı mobilya sektöründe kendine seçtiği isim. hayır araba yaptınız eyvallah, televizyon, buzdolabı dediniz ona da tamam dedik. ama yetinmeyi bilin be koçum. bırak mobilyayı da başkası üretsin. ha gerçi şimdi siz diyeceksiniz serbest piyasa koşulları, tam rekabet hep rekabet vs. vs. vs. siz de haklısınız tabi ne de olsa:

    (bkz: kapitalizm)
  • e1 kalite mobilya kavramını uyduran firmadır reklamında.

    bir kere e1, kansorojen ve alerjik özelliği olmayan, yani %8'den daha az üre formaldehit içeren yonga levha (sunta)lar için kullanılan bir terimdir.

    e1 tanımı hammadde için kullanılır. mobilya asla ve asla e1 kalitesinde olamaz.

    lga belgeli bütün mobilya kuruluşları zaten e1 kalite yonga levha kullanmaktadır. arstil sadece kendisi kullanıyormuş gibi göstererek bir pazarlama taktiği tutturmaktadır.
  • arstil, ayrıca istikbal ve bellona'nın gözünü korkutan bir yapıdadır. daha önce sadece dışardan aldıklara ürüne arstil markası yapıştırırlarken, artık yeni bir fabrikaya geçmişlerdir ve bu yeni fabrikada çok ilginç bir şekilde iki yıl boyunca fizibilite çalışması yapmışlardır.

    yaptıkları bir ürünü 30 kere revizyon eden boytaş tarafı da gerçekten de yeni rakiplerini korkuyla izlemektedirler.

    ve lakin, rekabet yine hem tüketiciye, hem de bu büyük firmalara yarayacaktır o ayrı. kalite artacaktır en azından.

    ailecek izliyoruz.
  • mobilylarla konuşan yalnız insanlara medyada görünme şansı tanıyan marka
  • devasa boydak grubu ve diğer irili ufaklı kayserili mobilya üreticileri (sayıları 200den fazla) boy ölçüşebileceğinden şüpheli olduğum beyhude koç grubu iştiraki
  • arçelik'in mobilya markası. çelik konstruksiyon yapıda ve 32 dansite süngerli koltuk takımlarının tanıtıldığı reklam filmi, mobilya teknolojileri cahili beni alıp götürmüş, ulan bu bizim evdeki koltukların süngerleri kaç dansite acaba diye düşünmeye sevk etmiştir.

    ayrıntılı bilgi: (süngerler icin değil tabii ki)
    http://www.arstil.com.tr/
  • yatak, baza, başlık ürün grupları idaş üretimi olan firma.
hesabın var mı? giriş yap