• sportif, atletik, genellikle yakışıklı ve fazla avanak olan aslan erkeği ile, işine düşkün, titiz, çoğu zaman asabi oglak burcu kadını mükemmel uyum sergiler. oglak kadını tüm dizginleri eline alır, aslan erkeği de boyun eğer, gün gibi geçinip giderler. (bkz: ukteydi doldurdum)
  • bu ilişki türünde genellikle aslan burcu erkeği kovalar ve yakaladığı yerde de geçirir oğlak bayanımıza (pençeyi). çoğunlukla uzun süreli ilişkiler olmaz. ilişkiden sonra akılda kalan en can alıcı manzara oğlağın kameraya melül melül bakan hüzünlü gözleridir. aslan erkeği (erkek aslan) işini bitirince hantal hantal uzaklaşıp yeni avlar aramaya başlar. insanlarda da yaklaşık olarak bu şekilde gelişir bu ilişki türü. hayvanlardakinden farkı oğlağın gözleri birisinde belgesel kamerasına bakıyorken diğerinde kadının sesi kamerasına bakıyordur.
  • barrack obama - michelle obama çiftinin ilişkisi.
  • bu ilişkide çift sosyalleşmeyi sever ama oğlak işlerine yarayacak çevre için sosyalleşirken, aslan burcunun amacı eğlenmektir. her iki burç dış görünüşüne dikkat eder ve beraber kültürel aktivitelere katılır. bu ilişkide finansal konularda oğlak burcu dizginleri ele alacaktır, aslan ise oğlak burcunun içindeki cevheri çıkarma görevini üstlenir. birbirlerini tamamlayıp, sorunlarını halledebilme kapasitesine sahiplerdir.

    genel olarak sosyal olmayan bir aslan burcu zümrüdü anka kuşundan daha nadirdir diyebiliriz çünkü aslan burçlarının etrafında onların muhteşem kişiliklerine ve başarılarına şahit olacak bir grupları devamlı etraflarında olmalıdır. yeni kıyafetleri ile nasıl da güzel olduklarını, spor yaparken kuvvetlerini, şarkı söylerken seslerini, plan yaparken akıllarını diğer insanlar takdir etmezse bu bin bir türlü aktivitenin içine girmenin bir nedeni yoktur. aşık olduklarında bile partnerlerini, sayısı milyonları aşan yakın arkadaşlarına, göstermek adına o aktiviteden bu aktiviteye sürükleyebilirler.

    yeni arkadaşlar edinmekten hoşlanırlar ancak onlarla bir geçmiş paylaşan insanların rahatlığını da pek bir şeye değişmezler. yeni bir güzellik dikkatlerini dağıtsa da, gerçek bir ilişkide yılların paylaşımını ve hatırasını kolay kolay bir kenara atamazlar. onlar için en iyisi kendilerini tamamlayacak bir partnerdir. ortak paylaşımlar onlar için çok önemlidir ama karşıdakinden etkilenme listesinin başında güzellik gelir, kendi görüntüleri kadar yanındakinin görüntüsü de önemlidir çünkü sosyalleştiklerinde kollarında arkadaşlarının beğenisini kazanacak biri olmalıdır.

    oğlak burcunun ciddiyeti ve dengeli tavırları bir ilişki için olumlu özelliklerdir. değerli olan her şeyi ellerinde tutmayı isterler, bu yüzden onlar için değeri olan ilişkileri de kolay bırakmayacaklardır. ellerindekini en iyi şekilde kullanmak için zaman kısıtlıdır. bu yüzden arkadaşlarına vakit ayırsalar da onlarla boşuna zaman öldürmeyi sevmezler. her zaman bir plan ve programları vardır ve bu programın dışına sosyalleşmek adına çıkmayı sevmezler.

    oğlaklar için yakın arkadaşlarının kalplerindeki yeri farklıdır, onlarla olan ortak anıları ve paylaşımlarının yeri ayrıdır. oğlak burcu ayrıca profesyonel alanda birbirlerine yararlı olabilecekleri arkadaşlıklar kurmak ister. romantik ilişkilerinde bile bu birbirlerine faydalı olma olgusu önemlidir. kendilerine yük olduğunu düşündükleri kişilerle beraberlikleri uzun sürmez. beraber olduklarında yalnız olduklarından daha fazla bir şeyler paylaşıp, kazanıyorlarsa bu beraberlik sürecektir. beraber hedefledikleri tepenin doruğuna çıkarken arada bir durup birbirlerini ile iyi vakit geçirmeyi de hatırlayabilirler.

    aile oğlak burcu için önemlidir, sadece kariyerlerine odaklanmayı daha faydalı görseler de, aile gibi somut ve sabit bir değer için harcadıkları zamandan rahatsız olmazlar.

    kaynak: (bkz: elle)
  • ----spoiler----
    görünen köyün kılavuz istemedigi türden iliskidir. sürekli altta kalanın canı cıksın oynanır.

    ---spoiler----
  • aslan burcu erkeğini derleyip toparlayıp 0-100 arasını 3 saniyeye indiren bir ilişkidir. örnek ver derseniz hazır, bir aslan burcu olan barack obamanın eşi oğlak burcudur.
  • kesinlikle uzun sürmeyecek ilişkidir. oğlak burçlarının en bilindik özelliği iş kolik olmalarıdır. bir de bu kadınlar iş ve kariyerleri için her şeyden bir anda vazgeçebilirler. ayrıca oğlak burcu kadınları ilişkide hesap kitap işlerini sever, trip atma da ikizler burcu kadınıyla at başı gider. oğlak burcu kadını genelde bakımlı olur ve bu kadın biraz da güzel olursa, aslan burcu erkeği kısa süre de olsa bu hatunun acayip hallerine dayanır ama bir yerden sonra patlar ve işte o zaman çarşı karışır.
  • eğer böyle bir evlilik içindelerse tek celsede boşanmaları gereken, çocuk yapmayı düşünüyorlarsa engellenmesi gereken, gerekirse adamın çükünün kesilerek bu duruma son verilmesi gereken ilişki.
hesabın var mı? giriş yap