• tık sesi çok az ve ergonomik bir mouse. lakin bir yıl sonra sol buton zor tıklar oluyor, daha önce de scrool tuşunun klik fonksiyonu çok sertleşmişti. bundan üç tane aldık, sık kullanılan ikisinde de aynı problem var. tekrar aynından alacaktım ama bu sebepten ötürü vazgeçtim.
  • logitec laser tavsiye ederim. 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

    (bkz: ekşi sözlük forum) :)
  • az tık sesli, sağ el için oldukça ergonomik mouse..
    iş için bir tane aldım. ev için de alası geliyor insanın. mouse çöplüğüne döndü evim de işim de..
  • uzun süreli kullanım sonucu sol button'daki zor basma sorunu 5 dakikada çözülebilen mouse'tur.

    https://www.youtube.com/watch?v=nprbcltnab8
  • aldığımda mükemmel hissettiğim, ele oturan ve sessiz bir mouse idi ve fiyatı da 60 liraydı. tek sıkıntısı fazla pil tüketmesiydi. 1 yıl sorunsuz çalıştıktan sonra lmb'ye basınca yandaki geri tuşuna da otomatik basmaya başladı, haliyle internette bir sayfaya tıklayınca her şeyi geri alması; yaptığınız işin ani bir geri butonuyla içine etmesi gibi sorunlardan sonra bi tane idareten mouse aldım elektronikçiden, hiç rahat değil ama maksat kaliteli bir alternatif bulana kadar götürsün dedim. işin komik kısmı bugün o da bozuldu, bende aşırı pahalı olmasına rağmen internetten logitech m330 silent siparişi verdim. tabi mouse yok, mecbur asus'a geri döndüm. şu an ilginç bir şekilde düzgün çalışıyor, en son duvara fırlatmıştım sinirlenip düzelmiş demekki... neyse alacakların haberi olsun :)
  • son derece ergonomik bir tasarımı olsa da sadece 6 aylık kullanım sonrasında emekliye ayırmak zorunda kaldığım, oldukça başarısız mouse modeli. nedeni de yukarıda değinilen problemin aynısı, yani sol tıklama durumunda (yan tarafta yer alan) ufak geri tuşuna basılmış gibi algılaması. kısa bir internet taraması sonrasında bu modelde sıkça karşılaşılan bir problem olduğu anlaşılıyor. keşke satın almadan önce buraya baksaymışım. uzak durun!
hesabın var mı? giriş yap