• tuhaf bir durum. yıkılması an meselesi olan bir binaya tırmanan adam, ordaki atatürk tablosunu kurtarmış.
    video

    kendisinin bağlı olduğu zihniyet, çeşitli ortamlarda bağnazlığın reddedilmesinden ve bilimsellikten dem vurur.
    bilim sana o binaya tırmanmanın canına mâl olacağını söylüyor. ama sen bana bir şey olmaz argümanıyla hareket ediyorsun.
    sana öğretilen muasır medeniyetin çağdaşlık anlayışı bu mu?
  • gereksiz , şov amaçlı , aptalca bir hareket
    not: atatürkçüyüm
  • aktroll!!!
    şu zamanda bile rahatsız ediyor sizi atatürk dimi. daha fazla rahatsız ol ama bu başlığı kimin sayesinde açtığını unutma.
  • buna şov ve gereksiz diyenler, bu halktaki atatürk sevgisini gram anlamamış gardırop atatürkçüleri veya aktrollerdir.

    atatürk, bu ülkede kurtuluşun sembolüdür, en zor durumda, ülke işgal halindeyken halkı etrafında toplayıp vatanın kaderini değiştiren adamdir mustafa kemal. atatürk'ün resmini görünce bu halka güven gelir, cesaret gelir, umut gelir. depremzedenin enkazdan aldığı alelade bir resim değildir o yüzden, kendisini huzura kavuşturacak, rahatlatacak bir simgedir. gelecek umududur.

    çünkü böyle felaket günlerinde insanlar kendini çaresiz ve yenik hissederler. büyük bir boşluk olusur insanın içinde ve korku. kendin icin, çocukların için, anne baban için korkarsin, gelecek günlerden korkarsın, sahipsiz hissedersin. bu durumlarda moral motivasyon çok önemlidir. birilerinin seni sahiplenmesi, yalnız bırakmaması. o sebeple deprem bölgesindeki insanlar 'devlet nerede' diye soruyorlar. çünkü ailelerini kaybetmişler, arkadaşlarını kaybetmişler tüm varlıklarını kaybetmişler. devleti arıyorlar yanlarında, siyasetçileri bekliyorlar. gelsinler de sahip çıksınlar insanlara diye bekliyorlar. olaya hakim olsunlar, güven versinler diye bekliyorlar. onların yapamadıklarını işte o tablo yapıyor. ölümünden neredeyse bir asır geçmiş hala hatıralamazda, düşünce dünyamızda dimdik ayakta.

    .
  • akıl işi değildir. ama kesin ben de yapardım aynısını.
  • tırmanmak?
    zeminle bir olmuş balkonun üzerine çıkıp aldı ve indi tertemiz iş yine bi sarsıntı durumunda sokağa zıplaması 1 saniyesini almaz gabar dağına tırmanmış gibi tepkileriniz komik, ben de yapardım.
    sana iyi hissettirecekse çıkar onu alırsın bu eşinin resmi olur, annen baban olur, tuttuğun takımın atkısı olur, atatürk olur bunun atatürkçülüğü anlamak bilim ya da akılla zerre alakası yok abartın anasınısatayım.
  • "beni anlamak demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."

    “benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır, ancak türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”

    mustafa kemal atatürk

    atatürk benim fikirlerimi alın onları yaşatın diyor, saygı ve minnetle anıyoruz.

    başlığı açan maklubeci aktroll gözlerden kaçtığını sanmasın, atatürk düşmanlığınız hiç bitmeyecek değil mi, kansızlar.

    edit: video'yu izlemedim arkadaşlar uyardı, tırmanma eylemi yok diyorlar ama yine de enkaza girmek her halükarda tehlikeli ve risklidir.
  • atatürk, kesinlikle resim veya heykel değil ama yıllar geçse bile bile halkımızın en çaresiz kaldığını hissettiği anda devlet adına, lider adına sarıldığı kişidir.
    ben de ne olursa olsun girer alırdım o resmi, devlet dediğimiz olgunun enkaz altında kaldığı günlerde onun enkaz altında kalmasına izin vermezdim.
  • eskiden olsa, alıp onu kabeye koyarak eylemini tamamlayabilirdi neyse ki kâbe putlardan arındırıldı.
  • bu bir siyasi eylemdir. ölümü göze alırız demektir. eylem amacına ulaşmış mesaj yerine ulaşmış olacak ki türk düşmanları başlık açmışlar
hesabın var mı? giriş yap