• atatürkçü müezzinler bir şey yapsın sana diyeceğim de olmayacak.
  • rahatsız edici olmasından mütevellittir.
  • dinci ve müşrik ulemanın totosunda dolanan senin gibiler de nedense hep iftira atarlar. iftiranın dinde suç olmasına rağmen bir de çıkıp müslümanlık taslarlar. ben de atatürkçüyüm ve ezana karşı değilim hatta namaz kılıyorum. şimdi ne oldu senin bu teori dinci cahil kardeş?

    ezan demişken, ezana değil ama ezanı gıcık bir şekilde, detone ve kulak tırmalar şekilde okuyan müezzinlere karşıyım. ben 1973 doğumluyum ve benim çocukluk ve gençlik yıllarımda ezan okuyan müezzinler, güzel okuyordu. en kötü okuyanı bile günümüzde peydah olan, cahil gösteriş meraklısı, yapmacık dincilerden güzel okuyordu.

    bu kadar yeter, hadi şimdi çekil git.
  • eskiden sabah ezanını severdim. ama öyle bir hale geldi ki, 3 tane cami ayrı yerden bağırıyor. üstelik neden bilmiyorum çok kötü okunuyor ezan, okuyan adamın sesi gerçekten kötü. ben ezandan rahatsız olmuyorum, eziyet haline getirilmesinden bıktım. sıkıntı o. yoksa banane.
  • allah kitap veya başka bir gurup altında toplanamayan yanlız ateistler atatürk adı altında toplanmışlar,adına da “atatürkcülük” koymuşlar.sonrada o zikimi beğenmeyen “atatürkcüler” bu zikimi beğenmeyenler diye gündem yaratıyotlar.bu konuda götü sıkışan,gerçek halka biraz yaklaşmak isteyen “atatürkcüler” de japonya’daki,dünyada ki günün ilk ezanının okunduğu camiyi atatürk’ün restorasyon yaptırdığından konu açarlar.
  • atatürkçülerin, ezanla bir derdi yoktur. onlar;

    makam, perde, kaamet bilmeyen boru sesli angutların, abartılı telaffuz edilen hanutçu rehber arapçasıyla ve acınacak telaffuz hatalarıyla böğürmelerinden rahatsız olurlar.

    birbirinin içine düşecek yakınlıktaki camilerden, güya ezanlar susmasın uzun sürsün diye, birbirini zaman farkıyla takip ederek kakafonik ezanlar okunmasını garipserler.

    özünde insan sesiyle allah'ın huzuruna çağırma olan ezanın; 'gavur'un teknolojisinin ucuz pavyon ayarlarında ekolu ve aşırı desibel seviyesinde kullanılarak fanilerin savaş narasına çevrilişindeki zavallılığa acıyarak bakarlar.

    bir şehirli dini (medeni - medineli) olan islam'ın, köylü hoyratlığı ve hödük ezikliğinin elinde ne hale getirildiğini görerek üzülürler.

    tanım: doğrusu, islamcıların ezanı sistematik olarak sabote etmesi olan mevzu.
  • ezana karşı değiller. yobazlığa karşılar.
  • atatürk bu konuda ‘bu bir din meselesi değil dil meselesi’ demiştir hala neyi nereye çarptırıyorlar
  • sadece anana karşı değilim dememek için hiç bir sebep olmayan söylem
  • bu arkadaşlara aynı desibelde aynı saatte izmir marşı dinletilse hiç rahatsız olmazlar. ezanın olması gerektiği orjinalliğinde okunması rahatsız eder. başlık altında ki yorumlardan da anlaşılabilecek realitedir..
hesabın var mı? giriş yap