• kendimi bildiğim bileli sempati duyduğum takım. nedenini sorarsanız bilmiyorum. ciddi bir turnuvada bir başarısı var mı görmedim. ama seviyorum. ama almanya'yı pek sevmem. 78 dünya kupasında almanya'yı 3-2 yendikleri maç var bir onu bilirim.
    cm03-04'te ingiltere'ler hollanda'lar teklif getirirken ben gider avusturya'ya kendim iş başvurusunda bulunurdum. bi halt yapamazdık o ayrı. takım kötü abi ben ne yapayım.
  • varsayılan rakip. şöyle ki alfabetik olarak muhtelif oyunda mecburen en başta yer alır. bu sebepten sadece oyalanmak isteyen kişi oyunu açar istediği takımı alır hooop rakip avusturya. şahsen ben bu ülke vatandaşı olsam mail neyin bir atardım rastgele bir takım gelsin karşıya diye. tabi bu da benim içimdeki türk'ün varlığının sapasağlam kanıtı olarak burada kalsın. bu gereksiz entry'i bitirirken, gerek amatörde gerekse world class'ta, ister fark yemiş ister rakibi gole boğmuş olsun, hızlıca rakip olarak alınan tüm maçlarda ter dökmüş avusturya mill futbol takımı oyuncularına selam ederim.
  • türkiye'yi gole boğması halinde hayatım boyunca dua edeceğim efsanevi takım. kalite, özgüven ve yakışıklılık olarak milli takımımızdan 1000 kat iyi durumdalar. son olarak viyana aslanlarına yazdığım şiiri paylaşayım;

    siz viyana çocuğusunuz vermezsiniz inşallah yine bize geçit
    biz sıradan bir anadolu takımıyız siz avrupa'da bir elit

    yenin bizi gole boğun umarsızca kalemizi
    4 yıl daha uzatın avrupa özlemimizi
  • son döneme damga vurmuş toni polster ve andreas herzog'u saymazsak - ki biri en çok gol atan, diğeri ise en çok milli olan oyuncularıdır, tarihlerindeki en önemli futbolcu herbert prohaska'dır. günümüzde doğru dürüst yıldız oyuncu yetiştiremeyen bu ülkeden zamanın efsanevi forveti hans krankl gibi bir adamın çıkması da cabasıdır...
  • 1954 dünya kupası'nda üçüncü olan takım. o tarihten beri sadece 5 kere dünya kupası'na katılabilmişlerdir.
  • euro 2016'ya dogru gümbür gümbür giden ülkemin milli futbol takimi. bugün karadağ'yı 1-0 yenerek grubunda 7 puan ile liderliğe yükseldi.

    hem takım olarak güzel oynuyorlar, hemde bireysel oyuncular da var. bekle bizi euro 2016 *
  • mahalle takımına benziyor. mahallede top oynarken en iyi oynayan biri, kafasına göre mevki değiştirirdi. bu görevi alaba'ya vermişler. tek oynamadığı mevki sağ açık. sağ açık oynayıp robben gibi içeri yardırsa tam olacak.
  • euro 2020'de, türkiye'den sonra turnuvanın en tatsız tuzsuz takımı.
  • forma numalarını random olarak dağıtam takım
  • bu akşam almanya’yı 2-0 yenerek 1931’den bu yana yani 82 yıl sonra ilk defa almanya’yı iki kere arka arkaya mağlup etmeyi başarmışlar. ayrıca yine almanya’yı 82 yıl aradan sonra ilk kez gol yemeden yenmişler. wow dedirtti.
hesabın var mı? giriş yap