• bestesinde garo mafyan imzası bulunan hoş bir taner parçası.
  • rakı mezesi kıvamında bir şarkı..
  • affetmedim kendimi adlı şarkısı ile meşhur olan taner'in, daha az kitleler tarafından bilinen ama bana göre çok güzel olan şarkısı. zaman zaman unuturum, dinlemem fakat aklıma geldiğinde saatlerce dinlerim. "sevdim de katlandım bunca derde" kısmını bir başka söyler.
  • yerim ben bu şarkıyı. söz de güzel müzik de güzel.
    süper şarkı. çocuk da güzel söylemiş.

    affetmedim kendimi için ise aynı hisler içerisinde değilim.

    edit : hakkaten ne içli söylemiş çocuk yaw. prodüktörler uyuyo mu, birisi albüm yapsın şu çocuğa.
  • klibi de şöyledir: aynı perde: http://www.dailymotion.com/…_taner-ayni-perde_music
  • 9 yılınızı gömdüğünüz bir aşkın ardından söylenebilecek en güzel şarkılardan biri. dinle dinle, yan sonra!..

    ah be taner, ortalığı neden sesi yetmeyen, yapmacıklı zibidilere bırakıp gittin ki?!?
  • yillar sonra bir anda,hic olmayacak bir yerde duyuldugunda insani var oldugu zamandan koparip cok baska yerlere goturebilen ender parcalardan biridir.gecmise goturur,gelecegi hayal ettirir.yakalinanan firtinalara yanip,gelecekte kopacak olanlari dusunursunuz.bir kalemde silinip giden sevdalari,ve belki daha silinecek olan nicelerini dusunursunuz...hele de yillarca ayni ev ve ayni yerdeyseniz...
  • geçenlerde bir kafede kendimi dinlerken bulduğum, araştırıp fizy.com' dan listeme eklediğim, bugünlerde dilimden düşüremediğim enfes parça.
  • tokat gibi şarkıdır.
  • ağır romantiklerin vazgeçilmez şarkılarından biridir tanerin bu seslendirmesi. özellikle nakaratta içli içli feci yapıştırır adama. lakin bu şarkıdaki esas olay taner'de bitmiyor ! esas olay bu şarkının özellikle ikinci kısmında başlayan nakaratta dinleyeni uçuruma doğru itekleyen bayan vokalistte. inanılmaz ötesi bir uyum içine giriyorlar tanerle. resmen sevişiyorlar şarkıyla, ırzına geçiyorlar, ağır sikiş var yani. adını sanını bilmiyorum ama elinde orjinal albüm olup da vokalist falan yazıyorsa hayırsever sözlük yazarlarının ivedilikle bilgilendirmesini rica ederim.

    edit: entry üzerinden 9 yıl geçmiş bir tane amına koduğumun suseri da bilgi vermemiştir vokaldeki ablayla ilgili. yapılan araştırmalar sonucu öğrendim mi albümde iki bayan vokal yer almış. birisi tuğba onal ki kendisini yine 90’lardan tanırız, diğeri ise aslı omağ. ikinci isme çok şaşırdığımı itiraf ediyorum. sıra geldi hangisinin bu şarkıda vokal olduğunu bulmaya. bi 9 sene sonra da onu öğrenirim artık
hesabın var mı? giriş yap