• her bisiklet turumda akademinin önünden geçiyorum. tabandan tavana camları olan dans akademisinin içinde, aman allah'ım ne hatunlar ne hatunlar. hem bisiklet sürüp hem kafa sağda yol almak o kadar zor ki. daha kaza yapmadım ama yapabilirim. masraflarımı da pek tabii aytunç bentürk karşılayacak.

    koşuyolu'nda bir dans okulu burası. 1245 çeşit dans meraklılarına öğretiliyor. birçok profesyonelin de tercih ettiği bir okul aynı zamanda.

    http://www.abda.com.tr/
  • profesyonel anlamda dans etmek isteyenlerin tercih ettiği mekan.bir kere aytunç hocanın enerjisi yetiyor sizi dans ettirmeye.praktik saatleri,dans geceleri derken burası sizin eviniz oluyor.
  • başka okulların 3 ayda öğrettiğini 1 ayda öğretiyoruz diyen okul. izleme amaçlı girdiğim bir dersinde bu iddiasının gerçek olduğuna kanaat getirdim. derste 1 dakika bile kaybetmiyorlar, çok efektifler, hocalar herkesle ayrı ayrı ilgileniyor. sınıflar zaten çok kalabalık, bir derste 10 ayrı partnerle dansetme imkanınız oluyor. başka kursa verdiğim aylık ücretin bir buçuk katını buraya vermek bana daha karlı göründü açıkçası. 4 aydır ufak bir salona gidiyorum sosyal latin dansları öğrenmek için, burdaki dersi izleyince anladım ki sadece gösteri amaçlı şeyler öğrenmişim. teknik yok. başka kursa giden arkadaşım da sadece teknik öğrendiğinden yakınıyordu. ama aytunç bentürk akademi bu işi çözmüş. tekniği de güzel öğretiyorlar, gösteriye de çıkarıyorlar.
    reklamlar bitti efenim :)
  • - size dans hakkında düşündüklerimi söyleyeyim. bence kadınları özgürleştirmede, dünyada başka her şeyden daha fazla katkısı olmuştur. dans, kadınlara özgürlük ve kendine güven hissi verir. dans eden bir kadın gördüğümde durup keyifle seyrederim... özgür, kısıtlanmamış kadınlığın resmidir dans...
  • diğer dans okullarının zaman kaybı olduğunu düşündürten yer. eğer başka dans okulundaysanız, abda'da hızlandırılmış sınıfın 1. dersinden bile başlasanız öğreneceğiniz çok şey olduğunun farkına varırsınız. evet...
  • hayatinizdaki en büyük eğlence ve mutluluk kaynağı olabilecek bir yerdir abda. diğer dans kurslarini bilmem ancak aytunç hoca dan dans dersi almis olmak cok baskadir. öğretmez, eğlendirir, siz arada ögremis olursunuz. diğer tüm hocaları da cok kiymetlidir. o yüzden abda cok baska bir yerdir, o dünya anlatilmaz yasanir..
hesabın var mı? giriş yap