• maalesef başlamıştır.

    mayıs 2018 benim gibi bir çok fenerbahçeli'nin fenerbahçeliliğini askıya alıp almayacağına karar vereceği bir ay olacak gibi görünüyor.

    sırf çıkarları var diye, yancılık için bu adamı bir daha başkan seçerse o kongre üyeleri de fenerbahçe'nin tarihine isimlerini yazdıracaktır...

    mayıs 2018 fenerbahçe'nin kader ayı olacaktır.
  • bir bu adamın kaybedişini, bir de malum kişinin kaybedişini görmek için sabırsızlanıyorum. o yüzden hazırlansın, çok iyi hazırlansın, elinden gelen her şeyi yapsın. sonra ali koç tokatlasın kendini sandıkta. biz de futbolseverler olarak ekran başında akalım.

    not: allah belanı verdi gomez spor
  • seçilmesi garantidir.
    kongre üyelerinin en büyük derdi havuz imkanlarından faydalanmak, yürüyüş yolu yapılması ve ucuz yiyip içmek olduğu için fenerbahçe beşinci olmuş, on yıl şampiyonlar ligine gidememiş, küme düşmüş zerre kadar önemi yok. kulübün imkanlarından faydalanmak herşeyin önüne geçmiş.
  • valla kimse kusura bakmasın tiranlığa dönüşecek olan bu son seçimin galibi olmaması için fenerbahçeliler olarak elimizden geleni yapmamız gerekli.

    ali koç ile bu değişim rüzgarını başlatmalı ve camiamızı vizyonlu bir kurumsallığa ulaştırmak için uğraşmalıyız.
  • bir besiktasli olarak destekledigim hazirliktir. koc da gelse cok bisi degismez gerci.
  • bir fenerbahçeli olarak galatasaray ya da beşiktaş kombinesi almamla sonuçlanacak olay.
  • (bkz: verdiğin sözlerin) .............

    söylenecek hiçbir şey yok..sonra diktatör diye bağırınca kızıyor beyefendi..
  • 1 - aziz yıldırım istediği sürece seçilir. maalesef, kulüplerimizin tüzükleri değişmedikçe de, bu baki kalacak. kongre öncesinde üye yapılacak ve aidatları toplu bir şekilde ödenecek yüzlerde delege, aziz yıldırım için oy kullanacak ve aziz yıldırım seçilecektir. bu asla engellenemeyecek bir olay. yıldırım demirören eğer federasyon başkanı olup da gitmeseydi, isterse kulübü küme düşürsün, istediği kadar başkan kalabilecekti.

    2 - aziz yıldırım, daha önce kendisine muhalefet edenleri kulüpten uzaklaştırmıştı. sadettin saran, hakan bilal kutlualp ilk aklıma gelenler veya kamuoyuna yansıyanlar. özellikle son 5 yıldır o kadar kötü yönetiyor ki kulübü, zaten kendisine muhalefet etmeyen kala kala mahmut uslu kaldı. tabi ki, aziz yıldırım bu saydığım insanların hepsinden her anlamda daha güçlüydü. ama ali koç, ne saran'a, ne de kutlualp'e benzer. türkiye'nin en zengin ailesinin gözde veliahtı, her anlamda saygın bir adam. ayak oyunlarıyla kolay kolay uzaklaştırılacak bir adam değil.

    3 - burada tek detay şu; ali koç başkanlığı ne kadar istiyor? bence bir 3 sene daha bekleyebilir.

    aklımdaki senaryo şu;

    aziz yıldırım, ali koç'un gücünü biliyor. onu satın alınmış medyasındaki kalemlerle veya siyasi bağlantıları ile alt edemeyeceğini de biliyor. tek şansı kongredeki ayak oyunları. ali koç ile sulh yapıp, bir 3 sene daha isteyip, 3 sene sonra ali koç'a bırakabilir yerini. ali koç, aziz yıldırım'a karşı ayak oyunları yapacak bir adam değil. sırf bu yollara girmemek için, 20 senenin yüzü suyu hürmetine 1 dönem daha kenara çekilebilir.
hesabın var mı? giriş yap