• küçük çocuklar hasta olduklarında yetişkinler gibi burnunu sümküremezler. bu durum bizler gibi onları da çok rahatsız eder. yemek yememe ve uykusuzluk sorunlarına yol açar sürekli ağlarlar. bu nedenle sizin yardımınıza ihtiyaç duyarlar. bu ürünle tanıştığımdan beri çok mutlu olduğumu söyleyebilirim bir anne olarak. doktorumuz, benim minik kızın burnu sürekli tıkalı olduğu için bize bu ürünü önerdi. çocukta ne burun akıntısı kaldı ne üst solunum yolu enfeksiyonu. almadan önce biraz araştırdım. ekşi sözlükte de araştırdım ürünle ilgili yorum bulamadım. belki ekşici bebek anne babası varsa okur da faydalanır diye yazıyorum. aspiratörü elektrik süpürgesinin hortumuna takıyorsunuz, korkmayın çünkü aspiratörle basıncı ayarlayabilirsiniz. burunda deformeye de sebep olmuyor. ayrıca elektrik süpürgesiyle de eğleniyorlar çocuklar. benim kız burun tıkanıklığından horluyordu uyurken, uykudan uyanıyordu beni de uyutmuyordu. artık geceler haram olmuyor dostlar. inceleyin, doktora sorun, alın mutlaka.
  • iki yegenime aldilar baya rahat ettiler
  • huysuz bir çocuğunuz ve sabit ayarda çalışan bir süpürgeniz yoksa kullanışlı olabilecek olan aspiratör. makinenin max gücünde aspirasyon yapmanız tehlikelidir ama ben gibi direnç gösteren çocuğunuz varsa işiniz zor derim.

    yalnız icraati iyidir, güzel çekiyor pek birşey bırakmıyor içinde. temizliği de kolay. yine de pille çalışan portatif aspiratörleri tavsiye ederim.
  • açık ara çocuk sümüğünü en etkili temizleyen alet. düşük ayar çalışmayı başaran bir elektrik süpürgesi ile harikalar yaratıyor fakat pratik değil, biraz uzun tutarsanız sümükler boruya ve makineye kaçabiliyor ve portatif olması imkansız. elimde bir adet tarih öncesinden kalma suya çeken makine var allahtan, sümükle motor yakma derdimiz yok.. banyoya koydum sabah ve yatmadan babyvac gün içinde de şarjli bir makineyle temizliyorum. şarjlı makine tırt kalıyor ama her şekilde ağızla çekilenlerden iyidir.
    süper çeken bir şarjlı aspiratör olsa hemen vazgeçerim. onu bulana kadar canımız ciğerimiz.
  • dünyanın en iyi icatlarından biri yeminle. sürekli sümük şelalesi modunda yaşadığımız evde pilli burun aspiratörü de dahil 4-5 çeşit aspiratör var ve en etkilisi bu. başta biraz korktuk çok şiddetli çeker de bebelerin bir yerine zarar verir miyiz diye ama süpürgenizde güç ayarı varsa en düşük modda sorunsuz kullanırsınız. ancak çok uzun süre açık bırakınca sümükler makineye kaçıyor onu önleyecek bir sistem yok üründe. yine de en etkili temizleme yöntemi bence. ayrıca yedek başlıklara bir sürü para vermeye de hiç gerek kalmıyor.
  • süper icat mükemmel temizliyor. dyson'la kullanılan videolar gördüm ama dyson'a takınca hava girişi kapalı hatası veriyor ve kapanıyor. bu konuya çözüm bulan varsa paylaşırsa sevinirim.
hesabın var mı? giriş yap