• honey berry ve honey çeşitleri gerçekten başarılı olan purocu.

    backwoods, a+ puro üreten bir marka değil ancak keyifli olduğunuz zamanda bir tane bunlardan yardırınca inanın ki, çok ayrı bir keyif oluyor. fiyat/performans oranı da gayet iyi. verdiği keyif ve tadın, sigara ile yakalanabileceğine inanmıyorum.

    bir de, puro diyince insan böyle "hardcore" birşey sanıyor bu cicişleri ancak alakası yok. deneyin, kesinlikle önyargılı olmayın.
  • yeni denediğim pipo tütünü. aroması kesinlikle kaliteli ve hiçbir şekilde ağızda kötü bir tat bırakmayacak kadar hafif. tek eksiği aldığım yerlerde daha önce hiç yoktu. o yüzden görüldüğü anda alınıp stoklanmasında fayda var.
  • istanbul, ankara, izmir ve antalya'da belirli noktalarda yasal olarak satisina baslanmis puro markasi. brown, berry, honey ve black cesitleri varmis. bugun brown'i denedim gayet guzeldi.
  • uygun fiyatıyla cep dostu, tüketmekten keyif aldığım cigarillo.

    özellikle latte gibi hafif bir kahve eşliğinde arkadaş ortamında tadına doyum olmuyor.

    adam akıllı giriş seviyesi bir puronun yurtdışı fiyatı bile min 10 eu iken bulunmaz nimet bana göre. diğerini bulmak, almak zor. öğrenci adam için gerçek puroya ulaşmak kolay değil.
  • 2 gün önce 2 kadeh chivas yanına honey berry yaktım çok süper oldu. tavsiye ederim. duty free'den paketini 3.5 euro'ya aldım. 7-8 ay önce bir petrol istasyonunda görüp fiyatını sormuştum 18tl fiyat çekmişti.
  • hiçbir tütün çeşidini kullanmayan biri olarak bugün denediğim ve başıma bir iş gelmeyecekse beğendiğim ama biraz kafa yapan puro.. :)
  • 10 tl olan fiyatına geçtiğimiz günlerde ansızın 5 lira zam yapılan ve 15 liralık fahiş fiyatıyla raflardaki yerini korumaya devam eden 5'li ıslak sigarillo.
  • yılda bir bilemedin iki paket aldığım sevecen bir puro-sigara markası. favorim her daim sweet aromatic olandır. önceden viski ile içerken son yıllarda soda ile içmeye başladım. (bkz: #50815591) ve (bkz: #50814087) gibi önceki entry'lerimde kendisine bolca atıfta bulunmuştum. ayrıca en son mart ayında duty free'den aldığımda 7 euro gibi çılgın bir fiyat ödedim. belki euro bölgesi için makul ama bizim için fahiş bir fiyat. ayrıca sigara içen bir arkadaşa giderken sürekli yanımda taşıyıp bir türlü içemediğim hede. bu kadar yazdıktan sonra balkonda bir tane içmek lazım şimdi.
  • heralde aylardır içmediğim cigar hayır uzun süre içmeyince aşeriyo insan bi ballı böğürtlenli olaydı fenamı olurdu şimdi.
  • efkarsa efkar, hasretse hasret.
    oyle bir purodur.
hesabın var mı? giriş yap