• hiç ciddi bir muessese değildir.
  • temel şart; badiye zor anlarında destek olmaktır; ama bazen işe yaramayabilir..
    (bkz: #11144650)
    (bkz: teessüf ederim)
  • çeşit çeşit badiler tezgahlarda derya kuzusu gibi yatarken, kime nasıl hal-tavır sergileyeceğinin ayarını güzel tutturması gerekir insanın.

    misal;

    sözlükteki badi müessesesi: birbirlerine azami 3 günde bir "naber hoğcu? badilist kalktı da yalan olduk sanma ehuehue" şeklinde mesaj atmaları şarttır. "ben badiye badi demem, badi badinin zamanın ötesindekini kurtarmayınca" anlayışını da göz ardı etmemek lazım. "badi, badinin başlığının altına methiyeler düzünce badidir" de var mesela..

    askerlikteki badi müessesesi: aynı ranzayı paylaşan mehmetçiklerin birbirlerinin arkasını kollaması şart oğlu şarttır. ayağına postal vurmuş, terlik istirahati verilmiş badiye, kantinden dönerken biskrem almak sevaptır mesela.

    fuck badi* müessesesi: bu müesseseye mensup, arkadaşlıktan bir adım ötede, sevgililikten bir adım geride duran insan çiftleri sevgi, saygı ve seksi aynı potada eritip, arzuya göre üstüne maydanoz ekleyip servis ederler, afiyet olsun.

    dalgıçlıktaki badi müessesesi: kostümleri kuşanmış, denizin dibini boylamış dalgıç badiler o derin, serin suların keyfini elele çıkarır, birbirlerini dürtmek suretiyle gördükleri hayvanatı diğerine gösterir, havası az kalan diğerinin tüpüne musallat olur, kerevete çıka çıka mutlu mesut bir yaşam sürdürür giderler.
  • bi nevi stalkerlık. sapık gibi her yazdığınızı okuyup "ama iki ay önce bu konuda şöyle yazıp sonra da silmiştin" diyen badim var... bunu da okuyosun değil mi? pis sapık! rahat bıraksana olum beni.
  • badilik kin ve şehvet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.
  • geçenler de zaib atsu'nun açıklamasıyla haberdar olduğum müessese. meğer şükela alıp vererek karmaya can verme meselesiymiş bu. o güne kadar adam gibi badilerimin entrylerini oylamadan geçen ben, bir utandım bir utandım. hemen ardından yarım saat şükela verme işine koyuldum. bu kadar geç farketmiş olmamdan dolayı badilerimden özür diliyorum.
  • ----------------------------------------------------

    (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)

    (bkz: bütün entry'lerini silen yazarlar listesi)

    -----------------------------------------------------------

    (bkz: #59026321)
  • söylendiğinde kadınlar için fakbadiliği erkekler için ise askerlikteki badiliği hatırlatan müessese. anladığım kadarıyla sözlükte özel bir anlamı olan müessesedir aynı zamanda.
  • askerdeki eksici badimin actigini sanip bi an heyecan yaptim basligi gorunce.

    askerde de olan muessesedir ve cok kutsaldir.

    duygularimla oynadiniz kopekler.
hesabın var mı? giriş yap