• yumruk yumruğa gerçekleşen kavga. inanılmaz. video
  • polise bunu yapan normal vatandaşa neler yapmaz.
    afrika’daki kabilelerde bile daha kurulu bir düzen vardır, ali kıran baş kesenlerle yaşıyoruz sanki trafikte araç kullanmak ölüm garantili nerden ne zaman ne çıkacağı belli değil.

    gelen mesajlar üzerine edit: polisin hiç mi suçu yok denilmiş. olay polisin veya minibüs şoförünün haklı veya haksız olması değil.
    iyi eğitimli ve prosedürü bilen bir polis memurunun vatandaş ile bırak tartışması ve kavga etmesi, polemiğe bile girmesi çok yanlış bir durum.
    burada asıl olması gereken polisin mevzuat gereği neyse onu yapması ve kurallara göre hareket ederek karşı koyanı etkisiz hale getirmesidir. ne yazık ki ülkemizde çoğu polis eğitimli ve kalifiye değil ve mahalle kavgasına gider gibi olaya gidiyorlar ve hareket ediyorlar.
    diğer yandan minibüs şoförünün polise saldırması ise bambaşka bir konu ve toplumsal, kültürel ve sosyal birçok nedeni var. eğitimsiz, şiddete eğimli, başkalarına karşı saygısız bir toplumuz ve içimizdeki çomarı her fırsatta açığa çıkarmakta geri kalmıyoruz.
    burada eleştirilen şey kişiler değil, bu zihniyetin yol açtığı bu gibi durumların ortaya çıkış sebebidir.
    yine de yeni nesilde toplumsal farkındalığı çok yüksek, karşısındaki kişiye saygılı ve eğitimli gençler var ve bu ülke bir gün düze çıkarsa bu gençlerin sayesinde çıkacaktır, yoksa bu videodaki iki tarafın da zihniyetiyle bir ot yol alınmaz çünkü ülkenin bu hale gelmesinin müsebbibi olan zihniyetlerdir bunlar.
  • amerika güzellemesi yapmayacaksanız okumayalım buraları.

    mukavemet suçu, tck md. 265/1, 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası, nitelikli olduğu için de 2 ile 5 yıla çıkacak olan suçun işlenmesidir.
  • abd de olsa şu anda gövdesinde beş mermiyle morgda yatıyor olacak olan minübüs şoförünün kavgasıdır.
    (şu klişeyi de yazdım artık çok rahatım sözlük.)
  • insan içine çıkması bile sakıncalı olan at hırsızlarına bak sen. bu çağ dışı sistemlerin 20 yıl önce tarihe karışması gerekiyordu.

    aynı anda hem bekleyen yolcu takibi yapıyor, hem araba kullanıyor, hem para üstü veriyor, hem telefonla konuşuyor, hem de inmek isteyen varsa indirmeye çalışıyor. işine geldiği gibi süratli gidip terör estirmek veya çok yavaş gidip trafiği tıkamak da cabası.

    2022'ye geldik halen bu mafyalarla uğraşıyoruz. polise bile saldıracak kadar şımarmışlar. artık ortada nasıl bir rant varsa hiçbir şey yapılmıyor.
  • devamı karakolda itina ile çekilecek olan videodur.
  • artık milletin psikolojisinin bittiğini gösteren bir video.
    karşısında devlet otoritesini görünce, siyasi irade vasıtasıyla devletin kendisine reva gördüğü acınası yaşama isyan ediyor.
  • yukarıda bir arkadaş en doğru tespiti yapmış; “polise bunu yapan, vatandaşa neler yapmaz” güzel bir dayak yer adam olur, bu ilkel yaratık.
  • her türlü illegal işleri yap, çoğunun ehliyeti bile yok, torpidoda 5-6 tane farklı kişilern ehliyetiyle dolaşır, mutlaka evrak eksiklikleri olur, trafikte her türlü magandalığı yapar bide uyarsan veya cezai işlem uygulamaya kalksan itiraz eder haklıymış gibi yetmez polise yumruk atar. gerçekten bu memlekette polis olmak da zor, sıksan bi tane insan yerine koyarlar sen suçlu olursun. yav böylesine napılır amk. polise bunu yapan adam sana neler yapabilir sen bi düşün. bi düşün.
    en ufak bi şeyde bu adam sana bıçağı takar mı takmaz mı bi düşün kardeşim.
  • nezarethanede başarılar diliyorum kendisine. o attığı yarım yumruğun geri dönüşüne inanamayacak. değişik amaçlar için jop kullanılırsa renkli bir dünyaya adımını atacaktır.
hesabın var mı? giriş yap