• kaynak.

    haşmetli padişahımız, yüce devletlümüz, reisimiz ve halifemiz rte'nin ağzından dökülen bir vecize. merka etme reyiz, bir akp'linin kendi koltuğundan kalktığı görülmedi zaten bugüne kadar.* bunu en iyi senin bilmen lazım. zaten seçilen akp'li belediye başkanı diye bir şey yok, atanan akp'li belediye başkanı diye bir şey var. göreve koyan da alan da sensin sonuçta.

    (bkz: akp kurmaylarının fantastik beyanları)
    (bkz: ileri demokrasinin çok ilerleyip gözden kaybolması)

    --- spoiler ---

    cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde partisinin il ve belediye başkanlarına, "potansiyel belediye başkanı adayı diye bir şey yok. bana sormadan istifa etmeyin" uyarısında bulundu. erdoğan, "mhp ile ihtiyaç hasıl olursa ittifak yaparız. yerel seçimlerde bazı illerde şu an ittifaka ihtiyaç yok" dedi.

    cumhurbaşkanı erdoğan partisinin önceki gün gerçekleştirilen genişletilmiş il başkanları toplantısı'nın basına kapalı bölümünde il başkanlarına ve belediye başkanlarına uyarılarda bulundu.

    hürriyet'ten gizem karakış'ın haberine göre, yerel seçimlerde il ve ilçe başkanlarının belediye başkanı aday adayı olmak için acele etmemesi gerektiğini vurgulayan erdoğan, şu talimatları verdi:
    "arkadaşlar, 'potansiyel belediye başkanı adayı' diye bir şey yok. il ve ilçe başkanlarımız görevlerine gelirken böyle bir taahhütte bulunmadık. siz de ‘biz il, ilçe başkanı olmak için göreve geliyoruz' dediniz ve yapacağınız projeleri sundunuz. ihtiyaç hasıl olursa istifa edersiniz, belediye başkanı adayı olursunuz. ama bu noktada bana sormadan istifa etmeyin. ‘ben istifa ettim' olmasın arkadaşlar. öncelik göreviniz. genel merkez ihtiyaç olursa size bildirir. ilçe ve illerin mutabakatı önemli, istifa ederek ahengi bozmayın.

    'bazı illerde şu an ittifaka ihtiyaç yok'

    sıfırdan projeye artık başlamayacaksınız. toplantı sonrasında illerinize döner dönmez bir çalışma yapın ve yarım kalan projelerde öncelikle bitirilmesi gereken projeleri tespit edin, bize bildirin. yerel seçimlere kadar yarım kalan bütün projeleri bitirin."
    yerel seçimlerde ittifakla ilgili de değerlendirmelerde bulunan erdoğan şöyle devam etti:

    "mhp ile ihtiyaç hasıl olursa ittifak yaparız. yerel seçimlerde bazı illerde şu an ittifaka ihtiyaç yok. zamanı gelirse liderler konuşur. ittifak yönünde bir karar alırsak bir yol haritası belirleriz. ama siz çalışmalarınızı 2002'den bu yana bu kutlu yürüyüşü nasıl sürdürdüysek, ona göre yapın."
    --- spoiler ---
  • ona sormadan onurlu bir hareket falan yaparsınız mazallah! partiye laf getirmeyin lan!
  • ülke tayyip babanın çiftliğine döndüğü için artık kimsenin yadırgamadığı beyanat. neresinden baksak absürtlük fışkırıyor ayrıca, chpli ya da diğer partili belediyeler de bitiremedikleri projeleri bildirsinler mi, onlara da yardım edecek misiniz ülkenin "tarafsız" cumhurbaşkanı olarak?
  • haaaa

    " belediye başkan adayı olabilmek için akp il / ilçe başkanlıklarından iznim olmadan istifa etmeyin "

    buyurmuş hazret.

    bende diyorum ki akp ve istifa ne alaka. nerde görülmüş duyulmuş 16 yılda bi akp linin istifa ettiği.

    şimdi oldu. parti parti değil mübarek ordu. emir demiri kesiyor.
hesabın var mı? giriş yap