• hesap açıldıktan sonra atm'den yatırılabilir. devlet hesap açmayı da yasaklamadı herhalde.
  • doğruysa rezalet gibi rezalet derim. paramızla rezil oluyoruz lafının vücut bulmuş hali olsa gerek.

    dolarla falan fazla oynamayin, ne haddinize sizin dolar hesabı açmak, tl en güzeli demek istiyorlar herhalde.

    merak editi: başlığın ilk entrysi nereye kayboldu?
  • "yastık altı"

    yüz dolar yüz dolar aldım her ay kardeşim, mecbur muyum 20bin dolar için makbuz-kaynak göstermeye ?

    rezalet gibi rezalet.
  • bir yazar "atm'ye dolar yatirilmasini oneren zeki suserleri gormemize vesile" demis de, arkadaslar atm'ye doviz yatirilabilir. yeter ki o bankada doviz hesabiniz ve islem yaptiginiz atm doviz kabul eden bir atm olsun. gecen sene qnb finansbank'tan yapmistim bu islemi. gunluk limiti vardir diye dusunuyorum mutlaka, en azindan tek seferde yatirilabilen bir limit olacaktir.

    buyrunuz

    edit: su arkadas da burda dursun.
  • bazı banka atm'lerine(garanti, akbank, teb, ziraat, yapı kredi, iş, ing ...) dolar yatırılabildiğini bilmeyenlerin, öneri getirenlerle dalga geçtiği olaydır.

    edit: hemen silmiş :)
  • rezalet değildir, kuraldır. özellikle en son bnp'nin aldığı yaptırımlar sonrası bankalar "know your customer" "müşterini tanı" önlemlerini artırdılar. özellikle para yatırmak istediğiniz banka yabancı sermayeli bir banka ise önlemler çok daha sıkı. çünkü her ne kadar banka parayı almayı istese de getirisi götürüsünün yanında hiç bir şey olabilir. bu yüzden kaynak da şart. kurallar da (10 gün geçmiş olması gibi) oldukça sert.

    yani banka kredi vermemek için para kabul etmemezlik etmez. vermeyecekse vermez zaten. bu kurallar devletin koyduğu kuralların da ötesinde uluslararası kurallar.
  • buldular tl sini arıyorlar.
  • (bkz: okumadan fikir beyan etme hastalığı)
    (bkz: anlamadan fikir beyan etme hastalığı)

    koyduğum barbar ortadoğuluları. elinize geçemeyecek kadar büyük paralar her zaman kara paradır değil mi sizin için? rezalet gibi rezalettir. adam -all in caps- ibraz -all in caps- ettik diyor, daha ne yapacaktı? parayı kazanırken görüntü kaydedip onları mı ibraz edecekti? ne kadar aptal olabilirsiniz diye düşündükçe bir sınırının olmadığını her geçen gün gösteriyorsunuz.
  • 20000 doların peşine düşen maliye geçen hafta hükümetin çıkardığı kanuna bir göz atsa iyi olur. adamlar ülkeyi kara para aklama merkezi ilan etti banka 20000doların derdinde.

    kanun ne diyenler olabilir araştırıp bulabilirsiniz ancak özet olarak yurt dışından gelen dövizin miktarından ve aktaran hesabın kimliğinden bağımsız istediğiniz miktarda dövizi ülkeye sokabileceğiniz ve nereden buldun denmeyeceğini ilan eden bir yasa idi. yani gidip kolombiyalı kartellerle anlaşıp adamların parasını türkiyede dolaşıma sokabilirsiniz ve maliye dönüp de bakamaz bile.

    edit: hadi size bir kıyak ilgili tebliğ burada
  • dekont bazı şeyler için kanıt olur da böyle bir durumda kanıt falan olmaz.

    sen bir kez 20 bin dolar çekip 10 kez yatırmaya kalkabilirsin, hepsinde de aynı dekontu gösterirsin. öyle saçma is mi olur?

    bankanın seninle çalışmama, şüphelenirse işlem yapmama hakkı var. bir değil birden çok bankanın birden çok çalışanı bir kişiden şüphelendiyse o kişide bir iş vardır.
hesabın var mı? giriş yap