• uzanların 46.yıl kutlamalarının ardındaki gerçek nedenin açık edildiği veya ilan edildiği pankart.evet uzan ailesi başbakan uzan,canımız ciğerimiz,seni başbakan görmek istiyoruz vb. yazılı pankartlar hazırlamışlar ve bunları konser için alana yığılan halkın arasındaki adamlarına dağıtmışlar.bu konserleri yayınlayan star tv de her üç dakikada bir düzenli olarak bu pankartlara zoom yapar ve gözümüze sokar.fakat olay burada bitmez.bir de star haber de bu olaydan bahsedilerek halkın cem uzanı başbakan olarak görmek istediği,sevgi gösterilerinde bulunduğu,bu yönde pankart açtığı haberleri verilir ki akıl ve ruh sağlığı açısından bu haberin görüldüğü an tv yi kapatmak veya değişik bir kanala geçmek uygun olacaktır.sonuç olarak istikbaldeki başbakanımız belli olmuştur.türk halkına kutlu olsun.
  • (bkz: allah korusun)
  • (bkz: uzan ailesi).
  • my meclis, zamtohalk gibi ingilizce-türkçe karışımı şebeklikleri ülkemize kazandıracak bir olay olurdu herhalde...
  • bazı insanlar için bir temenni, bazıları içinse bir kabus.
    görülen tek gerçek var ki şaka maka adam geliyor.
    siyasete atılması için zamanlamanın ne kadar doğru olduğuna dikkat ettiniz mi?
    sonraki seçimlerde barajı aşması sürpriz sayılmamalıdır kanımca.
    ekonominin,siyasi belirsizliğin,toplumdaki yaka silkmenin tc tarihindeki en üst düzeyine geldiği bir sırada yeni bir yol gören türk seçmeninin buna doğru yönelmesi sürpriz olmayacaktır.
    üstelik insanlardaki "adamda para var,dürüst olmasa da en azından bizi refaha çıkartabilir,ayrıca genç, bir de ona şans verelim" mantığı bu insanı başbakan (ya da ilk etapta yardımcısı) yapmak için yeterli olabilir.
    tabii ki bu izleyeceği stratejinin ne kadar isabetli olduğuna da bağlıdır-ki şimdiye kadar atılabilecek en doğru adımları attı- ; aksi takdirde %1de kalıp patlaması da (son seçimde çok şey beklenilen ödp örneğinde görüldüğü gibi) son derece mümkündür.
  • cem uzan'ın, "4 kasım sabahı inşallah" diye cevaplandırdığı tezahürat...
  • tcyi bir uzan kurulusu yapmasi muhtemel kisinin basa gecmesi durumu. hatta motorola'ya olan zilyon dolarlik borcu icin satabilir de.
  • olası bir kalp krizi veya sinir krizi ile sonuclanacak alin yazisi.
  • "başbakan erbakan" dan sonra en kafiyeli başbakan sloganı.
hesabın var mı? giriş yap