hesabın var mı? giriş yap

  • geçenlerde hakkında şöyle bir paylaşıma denk gelmemle beni fazlasıyla güldürmüş olan, leyla ile mecnun'un vazgeçilmez karakteri.

    + adın ne?
    - erdal.
    + anlamı ne?
    - cennetten yeryüzüne düşen ilk bakkal tanesi.

  • fenerbahçeli olmama rağmen gururlandıran olaydır. futbol dahil birçok konuda bize tur bindirmiş bir ülkede, türkiye'nin bir değerinin -bireysel de olsa- benimsenmesi ne güzel lan!

  • havalimanı durağında jazz yapan siyahi bir aile oluyor sabahları, eğer denk gelirseniz bir dakikanızı ayırıp dinlemenizi tavsiye ederim. tüm gününüzün iyi geçeceğini garanti edebilirim.

    yozgat barlar sokağında bulunan durak özellikle cuma akşamları aşırı yoğun oluyor. über'i tercih etmenizi öneririm.

  • dün geceki maçtan sonra mikrofonlara: "boateng sol ayağımla vuracağımı düşündüğü için o tarafı kapattı, ben de diğer tarafa doğru gittim." demiş, büyük ayıp etmiştir.

    bizde ölenin arkasından konuşulmaz.

  • kardeşimin işsiz olduğu bir dönemde, yeğenimin sınıf annesi, öğretmene robot süpürge almak için yapmadığını bırakmamıştı velilere.
    milli eğitim artık sınıf annesi denilen saçmalığı kaldırsın.öğrenciler arasındaki eşitliği bozduğu gibi velilere de eziyet .
    hem kim oluyor da sınıfa girip çocuğa karışabiliyor ki ?
    aferin çocuk sana . büyüyünce parti kur oy versinler !

  • bu başlıkta da çok defa yazılmış, ses sorunu var, türk yapımlarda şu ses işini beceremiyorlar vs diye dert yanan. çözümü aşağıda kaynak (bkz: #134574519)

    netflix platformu dizi ve film başlıklarının altında sıkça "sene olmuş bilmem kaç, şu ses işini çözemediler", "telefonun mikrofonu ile mi çektiniz anlamak için kaç defa ileri geri alacağız" vb şikayet eden arkadaşlar;

    sorun çekim sırasında kullanılan mikrofon değil. netflix akıllı tv gibi cihazlarda oynatılan videoyu otomatik olarak 5.1 seslendirme formatında oynatır. (örnek) bir çok akıllı tv ise bu formatı doğru şekilde çalıştıramaz ve müziklerin yüksek, konuşma seslerinin boğuk olmasına, arka planda kalmasına sebep olur.

    videoyu başlattığınızda ayarlardan seslendirme seçeneğini 5.1'den normal moda alırsanız düzelecektir.