hesabın var mı? giriş yap

  • oglumun gozlerime bakmasina, onunla konusurken beni anlamak istercesine kafasini sola yatirmasina, birsey istediginde kafasini o seyin yanina koymasina, arabanin sesini evden duydugunda cama kosmasina, beraber yurumeye, hasta olmaya, evden cikamayacak duruma geldiginde tuvaleti icin israrla banyoya gitmek istemesine, gittigi banyoda kalp krizinden ölmesine, onunla gecen her ana, her dakikaya milyonlarca tesekkurum var. diger hayvanlari sevdirmesine, merhameti hatirlatmasina, dunyami daha yasanir kilmasina milyonlarca tesekurum var. bana kattiklari icin milyonlarca tesekkurum var. gozumde yas kalbimde sizi olmasina milyonlarca tesekkurum var. pasamin, argosumun biricik oglumun kulagina kuyruguna patisine kurban olun.

  • buraya entry girmek icin de calisma vaktinden calarak ramazan ruhuna aykiri hareket eden insanin goygoyu.

    katiliyorum goze soka soka icilmesin yenmesin ancak ozellikle son yillarda sizden olmayana ne saygi gosterdiniz ki saygi bekliyorsunuz.

    her sene geleneksel ramazan dayaklarini okuya okuya geldigimiz nokta bu maalesef.

  • "allah kimseye bilmediği memlekette minibüs şoförüne ineceği yeri söyledikten sonra "ulan şoför unutmasa bari beni" gerginliği yaşatmasın"

    haklı şimdi ama.

  • en önemli ayrıntısı ise yedigi ucan tekmeye ragmen ayhan'ın halen topa vurmaya calışması pozisyonu bırakmamasıdır.. ne de olsa hakemden ümidi kesmiştir beşiktaşlılar.

  • karsi taraf bisey anlatirken lafa boyle girilir, karsi tarafin anlattigi seyin agzina sicilir afedersin ondan sonra da ee? o degil de ne?
    o degil de oteki.
    hay allah belani versin.

  • memleket partisi 6.5 alırken iyi parti'nin 7.3 aldığı anket. ne kadar da gerçeğe yakın maşallah. buna inanan varsa elimde köpr... neyse.