hesabın var mı? giriş yap

  • normal bir durum.

    herkes müslüman değil ya da dinini yaşamıyor. rahatsız olan arkadaş listesinden çıkartır ya da profiline bakmaz.

    bu yapılan benim ya da bir başkasının 'bu sıcakta aç susuz kalınır mı sağlığını düşünmüyor musun?' demem kadar ahlaksızcadır. herkes kendi tercihlerinden mesuldür.

  • annesine sorarsanız şımarık ya da yaramaz değil hiperaktiftir. zaten hiperaktivite bulunalı eşşekler çoğaldı. hanım hanım o çocuk hiperaktif falan değil bildiğin şımarık. ne pis insanlarmışsınız mına koyim.

  • türk kahvecisi olmayıp çekirdek kahve satan bir yere gidin kafanıza göre bir kahve seçin mesela herhangi bir costa rica çekirdeği olsun, bunu türk kahvesi boyutunda çektirin türk kahvenizi böyle yapıp için. türk kahvesi genellikle rio minas çekirdeğinden yapılır, kendinizi rio minasın acı, ucuz, dandik kahve çekirdeklerine mahkum etmeyin. neymiş efendim türk kahvesi acı olurmuş hasssiktir oradan 3 tl lik leş kahve içiriyorsunuz bize. deneyin efenim farklı farklı çekirdekler aromalar deneyin etiyopya, kolombia, meksika niye kendinizi o zehir gibi tatsız, tutsuz şeye mahkum edeceksiniz.

    tanım: bir kahve demleme yöntemi.

  • genellikle tarzı sorular ile insanı çileden çıkartan yarışma. şirket telefonlarında genellikle hangi rakam ile çıkış yapılır veya şirketlerde genellikle hangi tarihlerde ödeme yapılır sırasıyla 9 ve cuma günüymüş.

    bizde 0 ve salı günleri doğru cevap, ne olacak şimdi? böyle saçma soru tarzı mı olur lan?

  • imralı'daki böyle dediğine göre milliyetçiler oyunun rengini belli edecektir.
    ulan bahçeli ile öcalan ortakl noktada buluşmuş ya la!

    ittifaklar bu katılımla netleşti;

    bir tarafta
    türk ırkçıları, kürt ırkçıları ve arap ırkçıları.

    diğer tarafta
    insanlıktan ve adaletten yana olanlar (kararlarını partilerine yahut kişilere göre vermeyip hak ve hukuk isteyen türkiye cumhuriyeti vatandaşları)