hesabın var mı? giriş yap

  • bayağı bayağı iyi bir bölümle devam eden dizi.

    --- spoiler s06e13 ---

    sanırım "the candidate"in kim olduğu konusunda kimsenin kafasında bir soru işareti kalmamıştır bu bölüm itibariyle. tabi yine de lost'un ters köşe yapma potansiyelini de akılda bulundurup çok emin olmamakta fayda var.

    yalnız eminim, sun ve jin'in kavuşma sahnesinde herkesin yüreği ağzına gelmiştir. birbirlerine sarılmak için manyetik zımbırtıların arasından geçerlerken, "cozzztttt" efekti eşliğinde kızaracaklarını düşünmeyen var mı aranızda?

    --- spoiler s06e13 ---

  • benim de olduğu gibi yüzlerce adliye çalışanıyla, sonsuz anısı olan koca yürekli insan.

    her sabah yüzlerce kişiye öf demeden selam verip, akşamları vedalaşır fethi ağabey. kendisi trafik bilirkişisidir ayrıca, gittiğimiz keşfin haddi hesabı yoktur. sevmeyenini bulamazsın koskoca adliyede...

    dağ gibidir, güven verir, koftiden sohbet etmez içten şekilde hal hatır sorar. daha çok geçmedi annenin vefatından şimdi onun yanındasındır umarım.

    bütünleşmiştir o polis noktası onunla, şimdi kim duracak orada! seneler geçse de o noktadan her geçişimizde, telefon rehberinde her adını görüşümüzde seni arayacak bu gözler.

    o patlama sesi, çatışma sesleri halen gözümüzde kulağımızda, sayende fiziken iyiyiz lakin ruhen bitiğiz be abim. bir günde on yıl eskidik şu kahpe dünyada.

    mekanın cennet, ruhun şad olsun.

  • bir dönem öğretmenlik yaptım ötesini bile yaşadım. psikolojik tedavi gördüm. çocuklarınız tam olarak böyle. bugün öğretmenin kıyafetini eleştirirsiniz ancak ben derse hep önlükle giderdim. yani konu şerefsizlikse her şey bahane etmeyin bence. kimse sizin paşalarınızı, prenseslerinizi bu şekilde çekmek zorunda değil.

  • bööle muuuuuuckkk sonrada muck olan şeydir bu.ya doyamıyorum sana ama bırakmam lazım,ama son bitane daha alayım öpücüğüdür.

  • süt akşamları sarı gözükür oğlum :(

    yıllarca inandım bu yalana, meğer annem çiğ yumurta katıyormuş süte benim içmem için.