hesabın var mı? giriş yap

  • anasınısatıym. var böyle bişey. başıma gelen durum. olay. olaylı durum.

    bugün eve gelir gelmez hiçbir şeye dokunmayıp salonumuzdaki saatin karşısına geçtim. çok sürmedi. yaklaşık 6:22 gibi saat aniden 10:00 oldu. yanlış anlaşılmasın pm olan 10. şimdilik elimde olayın sadece ses kaydı bulunmakta. çok acayip.

  • fon muzigi gulmekten oldurmustur. bu gozlemleri kim yapiyor nasil yakaliyor hayret ediyorum.

  • geiranger norveç’teki küçük turist kasabalarından biri. güzelliği unesco tarafından da fark edilmiş ki dünya mirasları listesine alınmış. buna ek olarak da lonely planet burasını iskandinavya’daki en güzel seyahat noktası olarak seçmiş.

    geiranger fiyordu; batı norveç kıyılarının en büyük fiyortlarındadır. bu fiyorda bir tepenin zirvesinden bakan geiranger’e, uzun bir vadinin ardından ulaşılır. yemyeşil bir doğa içerisinde inanılmaz manzaraları göreceğiniz bu küçük kasaba birçok gemi turunun vazgeçilmez duraklarındandır.

    1994 yılından beri her haziran ayında yapılan ‘’geiranger – from fjord to summit’’ etkinliği de buranın önemli özelliklerinden. bu etkinlik yarı maratonu ve bisiklet yarışını içeriyor. iki yarış da deniz seviyesinden başlayıp 1,497 metre yükseklikteki dalsnibba dağı zirvesinde son buluyor. bu dönemde dağda hala çok miktarda kar bulunduğundan dolayı bu etkinlik aynı zamanda ‘’from summer to winter’’ olarak da biliniyor.

    from summer to winter etkinliği haritası
    resim 1
    resim 2
    resim 3

  • gece gece koparan insan.

    sergen yalçın: bizim takımlarımız sezon öncesi iyi çalışmıyorlar.
    mustafa doğan: beşiktaşlı oyuncularla konuştum, sezon öncesi iyi çalıştık diyor hepsi.
    sergen yalçın: mustafa, hangi oyuncu kötü çalıştık der?

  • yarışmacılardan birinin marketten aldığı hazır sufleyi yaptığını sandığım skandal. meğer olay bambaşkaymış ve televizyonda gördüğü her şeyi gerçek sanan insanlar hala aramızdaymış.