hesabın var mı? giriş yap

  • türkiyedeki suriyelileri göçmen kabul edip bir de almanya'ya giden türklerle kıyaslama yapması gerçekten akıllara ziyan. türkiyedeki suriyelilerin hepsi (bkz: sığınmacı) statüsündedir ve türkiye bu suriyelileri göçmen statüsüne alıp ülkeye adapte etmek zorunda değildir. bunu akplilerin de bu tuzu kuru liboşların da iyi anlaması gerekiyor.

    (bkz: ülkemde suriyeli istemiyorum)

  • buradan hepsine seslenmek istiyorum; bütün mavi ve yeşil gözlüler objektife iyice girin tamam mı la.. iyice yapıştırın yüzünüzü makineye aferin. yoksa allah korusun anlayamayız renkli gözlü olduğunuzu..

  • üste ki sayın yazarında dediği gibi "muhalif olacağım diye gerizekalılık yapmaya gerek yoktur."

    ülkemiz 3 tarafı denizlerle çevrili cennet bir vatan. ege denizinde son günlerde yunanların deniz millerini 12'ye çıkartması cesaretinden tutun, akdeniz de yaşanan petrol arama krizi ile birlikte (karadenizde beklendiği gibi bir hareketlilik yok.) ülkemize ait güçlü bir donanmanın kurulması için rahmetli (bkz: özden örnek) çabaları ile tekrardan başlatılan (bkz: milgem) projesinin tepe noktalarından birisi tcg anadolu. kendisi ilk olarak bir uçak gemisi değil, bir amfibik çıkarma gemisidir. üzerinde bulunan pisti sayesinde dikine iniş kalkış yapan uçaklara helikopterlere, ve ihalara ev sahipliği yapması onun tam anlamı ile bir uçak gemisi olacağı anlamına gelmiyor. bir uçak gemisi için yanlış hatırlamıyorsam 1 tam hava filosu taşıması gerekiyor. tcg anadolu sayesinde özellikle akdeniz ve ege de ciddi gözdağı vereceğiz. sürekli bu tarz bir gemi geliştirmediğimiz için yerlilik oranı %65 olarak sınırlanmış. sonuç olarak (bkz: mavi vatan) için son derece gerekli ve yapımı ile ciddi derecede üstünlük sağlayacak bir gemi tcg anadolu. bir muhalif olarak sonuna kadar destekliyorum. kaynak işçisinden, mühendisine kadar herkesin ellerine sağlık şimdiden.

  • durakta, elinde bir kagit tutarak bekleyen bir insani ilan dagitiyor sanip, elindeki kagidi alip uzaklasmaya baslamak.

    adam arkamdan bagirinca farkettim ne kadar sacma bir sey yaptigimi. ama geri donup bakacak cesareti de bulamadim kendimde. bacaklarim gotume vura vura kactim. halbuki el ilani almaktan nefret eden biriyim. almam ama sonra da merak ederim icinde ne oldugunu, bu kez zincirleri kiracam, alacam demis idim, nereden bileyim boyle olacagini.