hesabın var mı? giriş yap

  • ne güzel söyledi ya:

    “pandemi döneminde herkes mutasyon diyor. mutasyon denilince aklınıza ilk ne geliyor? tabiki evrim geliyor. ama biyoloji derslerinde evrim anlatmak yasak”

    gerçekten eğitim sistemindeki tüm durumu özetleyen bir konuşma.

  • hastalandığında o beğenmediği muhalif doktorların kapısında yatıp kalkarlar , başı sıkıştığında o muhalif avukatlara koşarlar.

    o televizyonda gördükleri ateist , muhalif kadınlara ve erkeklere ağızlarının suyunu akıtırlar ama konu ülkenin kurtuluşu olunca tabelaları çakarlar.

    o zaman kardeş hastalandığında gittiğin doktora erkek gibi muhalif misin diyeceksin ! bak bakayım o muhalif diye küçümsediğin adam seni dışarı mı atıyor tedavi mi ediyor.

    bir nesili kürtlere düşman etti bu kitle , şimdide muhaliflere düşman edecekler.

    cehaletinizde boğulun !

  • nodullu detone sesiyle sarkici oldugunu iddia eden, baldir bacak sov ile averaj turk erkeginin zevkine hitap eden, fingirdeyip insanlara laubali ve densiz satasmalariyla eglendirici ve cekici oldugunu sanan, sagduyu sahibi insanlarin seyretmeye dayanamadigi artis namzedi

  • hem lezzet hem maddi kazanç sağlamaktır.

    temmuz 2022'de (bkz: delonghi bco 411.b) espresso ve filtre kahve yapabilen kombi kahve makinesi, ve peşinden (bkz: delonghi kg79) kahve öğütücü aldım. her sabah kahvemi öğütüp, üstüne espressomu hazırlayarak güne başlıyorum.

    kahve makinesi: 4899 tl'ye
    kahve öğütücü: 1224 tl'ye satın aldım.

    günde 6-8 shot espresso kullanıyorum sadece kendim için. tahminen 2 americano, 1 tane de ekstra espresso shot'lı latte içiyorum. şu an ortalama 3. nesil kahve dukkanlarındaki fiyatı 65x2 + 1x70 lirayla günde 200 lira. ben kahvenin kilogramı için yaklaşık 500 lira harcıyorum.