hesabın var mı? giriş yap

  • sırada bekleyen hastalarının hakkını yedirmeyen doktora helal olsun. ülkenin böyle yürekli insanlara çok ihtiyacı var.
    normal çalışan bir hukuk sisteminde hsyk’nın bu ve benzeri durumlarda (halı saha maçında öğretmenleri gözaltına aldıran savcı https://eksisozluk.com/…retmenin gözaltına alınması - link için @mavibalinahemdeminik’e teşekkürler) gerekli adımları atması gerekirdi.
    edit: hsyk değil hsk imiş. “yüksek” ibaresi son referandumla çıkarılmış. @kafto’ya bu bilgi için teşekkürler.

  • turabi, gönüllüler 5 kişi kalınca klasik döngüyü an itibariyle başlattı.

    - acun abi, 5 kişi kaldık, bir elin beş parmağı gibiyiz, birimiz gitse...

    sonrasında:

    - acun abi, 4 kişiyiz, bir arabanın dört tekeri gibiyiz, birimiz gitse...

    daha sonra:

    - acun abi, 3 kişiyiz, sacayağı gibiyiz, birimiz gitse...

    çok sonra:

    - acun abi, 2 kişiyiz, afedersin karı-koca gibiyiz, birimiz gitse...

  • tam oha çok iyiymiş hemen evleneyim diyordum ki gsb nin sitesine girdim ve şöyle bir açıklama gördüm:

    www.gsb.gov.tr/haberdetaylari/1/3454/evli-ogrencilere-burs-mujdesi.aspx

    yani suat kılıç böyle bir şey dememiş. daha ilginç bir şey demiş:

    "şu an evli üniversite öğrencilerinden yurtta barınma ücreti almama ve burs verme konusunda çalışma başlattık."

    evlendikten sonra yurtta kalacaksam o nasıl evlilik olacak acaba. yurtta beraber kalacaz desek daha bu sene başında karma yurtlar kaldırıldı.

    ee nerde yapacak bu gençler 3 çocuğu?

    suat başgandan ek açıklama bekliyorum.

  • tamam çok temiz değil ama korktuğum kadar da iğrenç değilmiş

    tanım: merdiven altı bir kokoreç imalathanesi görüntüleri.

  • böyle ahlaksız namusuz dolandırıcılar da türedi piyasada.öncelikle ecem hanıma geçmiş olsun diyorum.

    eğer hala gerçek bir enerji yüklemesi yapan biri arıyorsa benimle iletişime geçsin.

  • "trabzonlu bir baba ile bayburtlu bir annenin çocuğudur. hukuk ve ilahiyat fakültelerini bitirdikten sonra bir süre avukatlık yaptı. 1976'da asistan olarak üniversiteye girdi. islam felsefesialanındaki doktorasını 1980'de bitirdi. 1986'da doçent, 1993'te profesör oldu. aynı yıl, istanbul üniversitesi'nde kurulan ilahiyat fakültesine dekan olarak atandı.

    a.b.d., avrupa ülkeleri, ortadoğu, kuzey afrika, japonya ve kore'de alanıyla ilgili araştırmalar yaptı; konferans ve kongrelere katıldı. new york'ta misafir profesör olarak bir yıl islam düşüncesidersleri okuttu. aynı süre içinde uluslararası bir yayın olan world scripture'ın islam bölümünün hazırlanışında görev aldı.

    1970 yılından beri son havadis(1970-1972), tercüman(1972-1980), hürriyet(1981-2000) ve star(halen devam etmekte) gazetelerinde köşe yazıları yazdı, sayfalar hazırladı. türkçe, ingilizce ve almanca basılan eserlerinin sayısı 30'u aşkındır.

    türk televizyonlarında 1987'den beri yüzlerce konuşma yaptı; "işığa çağrı", "kur'an ve insan", "söz ve işık" adlarıyla özel programlar hazırladı.

    türkiye, almanya, a.b.d., isviçre, danimarka başta olmak üzere değişik ülkelerde birçok konferans verdi. "kur'an'daki islam" adlı hacimli eseri "dinde kur'an'a dönüş hareketi"nin öncü kitaplarından biri kabul edilmektedir. bu hareketteki rolü ve faaliyeti ile düşünce dünyası, değişik üniversitelerde yapılan türkçe, ingilizce, fransızca ve almanca tezlerle incelendi."

    times dergisi kendisini 20. yy'ın en onemli 10 bilim adami arasinda saymis olup, sactigi isik malesef onu anlamayanlari kor etmistir. kokten dinciler tarafindan oldurulmesinden cok korkutugum, turk islam aydinlanmasinin 21. yy'daki temeli kisi.