hesabın var mı? giriş yap

  • hikayesi oyle boyle oyun degildir. resmen oynarken hayal gucu genisliyor ozellikle sonlara dogru. gordugum en ilginc hikaye ve dongulerden birisine sahip, hatta en ilginci diyebilirim. kesinlikle klise degil. ayrica oyunun devamının gelecegi belli. birde sonlara dogru terkedilmis bir sehirde arac ile ilerlerken sanki her frame ayri bir yagliboya calismasi gibi grafikler cok guzel.

  • "bluesky varken tutmayacak, gereksiz" diyen arkadaş vizyonsuzlukta çığır açacak bir yorum bırakmış.

    twitter sosyal medya kullanım oranında, instagram ve facebook'un çok çok altındaydı ama gündem belirleyen önemli bir platformdu buna rağmen instagram'ın yarısı kadar bile kullanıcı sayısı yoktu. velhasıl elon musk'ın yaptığı son diktatörcük hareketler ve troller iyice bezdirdi insanları. yeni bir platform oluşumuna açtı insanlar.

    instagram ile kolay entegre olacak olması çok daha rahat kullanım ve yaygınlık sağlayacaktır. özetle bence bu iş tutar. tutması için tüm şartlar oluşmuşa benziyor.

    snapchatten çalınan story, tiktoktan çalınan reels nasıl vazgeçilmez olduysa; instagram'ın entegrasyon gücüyle de bu da büyük bir yer tutacak. insanlardan ekstra twitter falan istemek tarihe karışacaktır. zukerberk sıfırdan kurduğu tutmuyor falan diyenler de, adam zaten sıfırdan kurmuyor. bu da twitter çalıntısı işte.

  • sözlükte şikayet ediyor gibi yapıp aslında övünmektir.

    "nedir bu güneşten çektiğim :/"

  • 45 bölüm izle 1 ay bekle, nasıl dayanacağız bilmiyorum.

    en iyisi spoiler manyağı olmadan kitaplarını bitirmek bir an önce.