• hürriyet'in twitter hesabından rte'nin 400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı haberini veren tweeti silmesi durumu.

    https://pbs.twimg.com/media/copjlztvaaacjpd.jpg
    https://twitter.com/…iyet/status/640599159242944512

    edit : haberden de bu ifadeyi silmişler. video duruyor, biraz sonra videoyu da kaldırırlar.kim bilir kimler aradı hürriyet'i ? favorim yalçın akdoğan. plase efkan ala. rte bizzat aramayı da seviyor ama o röportaj veriyordu o esnada.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30002984.asp
  • hürriyet'in algı operasyonunu yaptıktan sonra usulca kabuğuna çekilmesidir. olan yine buradaki gerizekalılara olacak..

    yine yeni yeniden ekşicileri sikip kayıplara karışan hürriyet'in yarınki başlığı; cumhurbaşkanı'nın sözleri sosyal medyayı salladı vs. vs.
  • videoyu silmediği, silse de sonuçta bu laf söylenmiş olduğu için bir şey ifade etmeyen olaydır.

    ne algı operasyonu allah'ın sığırı, haberin içerisindeki videoda aynı sözler söyleniyor. dalyarağa bak, rabbini savunacağım diye ne şekillere giriyor.

    debedit: (bkz: nida için yardım kampanyası)
  • hürriyet tweet'ini silse de, ekşi sözlükte ilgili başlıkta video'su var. oradan izleyebilirsiniz.
    hürriyet'in algı operasyonunu falan bilmem ama bu trollerin artık gözümüzle gördüğümüz kulağımızla duyduğumu şeyleri dahi inkar etmesi, ne kadar zavallı durumda olduklarını gösteriyor sadece.
  • algı operasyonuymuş. alo fatih'leri biliyoruz, hürriyet'i kimler aradı acaba bu haber çıkınca.

    dinlediğinizi de anlamıyorsunuz arkadaş :

    "eğer 400 milletvekilini alabilecek veya anayasayı inşa edebilecek sayıyı bir siyasi parti yakalamış olsaydı durum bugün çok daha farklı olurdu."
  • algı operasyonmuş. ulan milyonlarca kişinin önünde söyledi bunu adam. türkçe. ne zavallı ne aşağılık şeylersiniz siz aktroller.
  • videosu olan bir demeç için tivitlerin silinmesine bakan aktrol saçmalığı. sümeyye hanım bunlara para veriyorsanız gerçekten yazık.
  • alo fatih olayının aynısı yaşanmıştır bizzat teyit ettim. twitin ve haberin silinmesinden sonra 0212 677 00 00 nolu telden aradım hürriyeti niçin sildiniz bir yerlerden talimat mı aldınız alo fatih olayı mı dedim telefondaki hanımefendi "beyefendi bu konuda bilgi veremem dedi"

    haaaaa o zaman tamam dedim.
  • yarın doğan' a operasyon olur, demedi demeyin. aktroller coşmuş. başkanımız o doğanı dağıtmazsa ben de bir şey bilmiyorum. er geç ama kaçarı yok. geçmiş olsun şimdiden.
  • algı operasyonu diyen kimseler şüphesiz ki sabah ve akit gibi gazeteleri okuyanlardır. sabah gazetesi zaten metinden daha ziyade yarı çıplak kadın fotoğrafları ağırlıklı olan bir kağıt parçasıdır...
    akit'in ise tarafı en başından beri bellidir.

    şüphesiz ki, siz algı operasyonu yapmayı hürriyetten öğrenecek değilsiniz. hürriyet'in ne haddine siz dururken.

    "düzeltiyorum sayın başbakanım" * **
hesabın var mı? giriş yap