hesabın var mı? giriş yap

  • evdeki kadın ve çocukların mutlu ve korkusuz olması. her an kavga çıkacak huzursuzluğunu yaşayan bilir. huzurlu ev birçoğumuz için lükstür.

    ekleme: gelen mesajlardan anladım ki, bundan muzdarip çok arkadaşımız varmış maalesef. ben doğduğum ailede böyle şeyler olduysa da kurduğum ailede çok mutlu ve huzurluyum artık.

  • yemekhane olmaz, ofislerde illa bir mutfak olur ve o mutfak sebebiyle her gun 12-2 arasi agir yemek kokularina maruz kalirsiniz.

    dogumgunu, veda partileri herkes icin olur ama bunlar dunyanin en acinasi partileridir. herkes isinden biraz da olsa kacmak ve pasta yemek icin partinin yapildigi o toplanti odasina dolusur ama kimi zaman parti kimin icin yapilir farkinda bile olmazsiniz. mumlar uflenirken iki el cirpilir, sonra dogumgunu sahibi bir iki sey soyler, pastasini yiyen odadaki patrona isine bagli imaji vermek icin cekip gider, 15 dakikada hersey olup biter.

    bey/hanim olayi olmadigi icin patronunuza ilk ismiyle hitap etmek ilk baslarda acayip tuhaf gelse de alisirsiniz. koskoca sirketlerin ceo'suna 'hello jason' diye baslayan e-mailler atmak siradan gelir.

    elbette istisnalar olsa da herkes islerine cidden cok bagli ve disiplinlidir, mesai 9'da basliyorsa herkes isine 9'da baslar, ay dur kahvaltimi yapayim oh cayci teyze de geldi olayi yoktur.

  • resmi dil derken?

    bir bölge, bilgilendirmeler kürtçe nin bir lehçesinde de yapılsın demiş. habere göre arapça, farsça ve türkçe yapılıyor kürt vatandaşlar anlamıyormuş.
    dezenformasyon içeren başlık açan yazara göre isviçre hükümeti türkçe, arapça ve farsçayı resmi dil olarak kabul etmiş mi oluyor?

  • 28 yaşında trafik kazası sonucu yaşamını yitiren türk rock müziği solisti.

    iyi bir gençti. üniversitede bahar şenliklerine çok cüzi bir bütçe ile kim gelir kim gelir diye araştırırken ulaşıp konuşmuştuk, hatta dur rakam da vereyim, şebnem ferah'ın bir konsere 45.000 istediği bir dönemde, 3500 tl'ye sırf işimiz görülsün, gariban bir anadolu şehrinde, bahar şenliğinde gençler eğlensin diye "tamamdır" demiş bir gençti. gerçi o zaman daha dizi filan çıkmamıştı ama akademi yarışmasından herkes tanıyordu. tevazu sahibi, genç yaşta gelen şöhretle kendini bozmamıştı. allah rahmet eylesin.

  • çocuk sesinden rahatsızlık değil mesele arkadaşlar bunun 7/24 olması. an geliyo işten yorgun argın geliyor ve sadece sessizlik istiyor insan. zihnen yorulan işlerde çalışan insanlar ne demek istediğimi anlar. çocuklu ailelerin anlaması gerekiyor ki orada sadece siz yaşamıyorsunuz, hastası olan var, ertesi gün sınava girecek olan insan var, var da var..

  • tv8'in amiral gemisi ve en çok para kazandıran programı survivor 19 ocak itibari ile reyting listesinde ilk 10'a giremedi. masterchefle büyük bir hezimet yaşayan acun bu kez survivordan da istediği reytingi alamamış görünüyor. 2023 türkiye için büyük bir değişime sahne olacak gibi.

    edit: mesaj kutum kırıldığına göre, izlemeyenler geçen yılın finalini protesto ediyormuş.

    edit2: yok prime time değildi ondan böyle diyenlere, 16 ocak'ta 7. olmuş. 17 ocak'ta 5. acun'un formatları azalarak bitti kabul edin artık.