hesabın var mı? giriş yap

  • zavallı kedi ölümü beklediği için sessiz ve sakin durmaktadır. kediler öleceklerini anladıklarında mümkün olduğunca tenha ve kuytu bir yerde yalnız ölmeyi tercih ederler. (bu yüzden mesela mahallenin kedisi bir anda yok oluverir ve cesedi ortada görünmez; ev kedileri de öleceklerini anladıklarında bir yolunu bulur evden kaçarlar).

    görüntülerdeki şanssız kedi de bulunduğu içler acısı durumda yalnız ve sessiz ölümü beklemek istemiş ancak en fazla dolabın altına kaçabilmiş. orada kimse tarafından görülmeden ölmek isterken rahatsız ediliyor, kuyruğundan tutup dışarı çekiliyor. bunu bile fazla görmüşsün hayvana pislik herif.

  • hiçbir işe yaramaz.

    hoca eğer kitap defter açık sınav yapıyorsa, boku yediğinizin göstergesidir. boşuna sevinmeyin..

  • bere takmasinin sebebi ne kel olmasıdır ne de şekil görünmek, geçirdiği bir kazadan dolayı kafasında yara izi vardır (lescott'a benzer bir iz); kendi deyimiyle amacı insanların korkmamasıdır. düğününde bile o bereyi çıkarmamıştır. medyadaki en zeki, kendini geliştirmiş kişilerdendir. bu zamana kadar iki kez buluşma fırsatım oldu ikisinde de kültürü ve zekası ile etkiledi.

  • rte'nin karşısına anan avradın çıksa, biz onlara da oy veririz sıkıntı yok kardeş.

    edit: sözlükte sık sık kk'yı ve millet ittifakını eleştirdiğim için bana aktroll diyenler bile oluyor, önceki entrylerime bakabilirsiniz. fakat 2023 seçimi öyle küskünlük yapılacak, aday beğenilmeyecek bir seçim değil.

  • 200 gr esmer şekeri 100 gr beyaz toz şekeri 1 yumurta sarısı ve 1 yumurtayı tümden 200 gr terayağı bunları koy kaba karıştır karışır karıştır sonra biraz kabartma tozu, vanilin ve bir çay kaşığı kadar tuz ekle yine karıştır sırada un var unu ara ara kıvam alana kadar koymak gerek ama diğer kurabiyelere katılan undan daha az olması gerek subway kurabiyesi gibi olması için tepsiye yuvarlak yapıp atacaksın o pişerken yayılacak unu çok koyarsan istenen şekilde yayılmaz. neyse unu koymadan önce 2 tane bitter bir tane sütlü tablet çikolatalardan al küçük küçük kes onu da kaba ekle hepsini iyice karıştır. baya karıştırmak gerek. sonra da dediğim gibi yuvarlak yap tepsiye at 15 dk pişir sütle ye.

    edit: unu ölçü kabıyla 600 gr koyuyorum ama daha sonra göz kararı yaklaşık 2 su bardağı ekliyorum. göz kararı ölçümde şöyle; harcı elime alıyorum küçük bir top şekli yapıyorum hemen kendini bırakıyorsa biraz daha un ekliyorum. diğer kurabiyeler gibi sıkı da olmamalı ortasını ayarlıyorum işte. bu arada unu fazla kaçırırsanız subway'dekiler gibi dairesel olmaz. son olarak ben kurabiyeleri fırına atmadan önce dolapta bekletmiyorum çünkü buzluktan çıkardığım donmuş terayağını yoğurarak eritiyorum. ama siz oda sıcaklığında ki bir terayağını kullanacaksanız elbette buzdolabında bekletmenizde fayda var.

  • açmayın! cidden açmayın sinirleriniz hoplamasın.

    zira şöyle bi cümle duydum uğur ışılak için "yaşadığımız yüzyılın en önemli halk ozanlarından biridir."

    işin yalakalığını, yağcılığını, samimiyetsizliğini geçtim. bu ayıptır ayıp! kim lan bu adam halk ozanı oluyor?

    pir sultan'ın, aşık veysel'in, yunus emre'nin, nesimi'nin, mahsuni'nin ve daha nicesinin hakkına gasptır bu.

    sarayda soytarılık yaparak halk ozanı olunmuyor!

  • savaşmadan teslim olmak ve onuruyla yenilmek arasındaki farkı kavrayamamış insanların savunduğu fikir. çanakkale'de "zaten savaşı kaybedeceğiz" deyip savaşı bırakan bir millet olsaydık kurtuluş savaşı diye bir savaşımız da asla olmazdı.

  • allah başka dert vermesin dedirten açıklamadır. adam oyuncu olmuş yani bu sektörün içinde ama filmler(diziler) başlamadan önce yer alan uyarı işaretlerini yorumlayamaz halde. +13, +18 gibi ibareler varsa o filmi salonda izlemezsin olur biter.
    edit: "atv mi bu öyle işaretler yok" diye mesaj yazan cahil şahsiyete itafen; filmin isminin altında hangi kategöride ise onun ibaresi vardır. şöyle görsel