hesabın var mı? giriş yap

  • genelde direk tuketim amaclidir. hatira olarak verilmesi pek de akillica degildir. maalesef her sarabin bir omru vardir ve her gecen gun bu omur tukenise biraz daha yaklasir. sizin alacaginiz sise zaten omrunun sonlarina yaklasmis olacaktir. hic kimse 20 yilllik bir sarabi 10 yil daha bekletmez.

    fiyatlara gelince, fransa piyasasinda 30 avro civarina 25 yillik saraplar bulunabildigi gibi, bu siseleri almak pek risklidir, zira sirkelesmis olabilirler.

    garanti olan ve en az bir kac yil daha saklanabilecek 20 yili gecmis saraplar ise 100 - 130 avrodan baslar, 4 basamakli sayilara, belki daha yukarilara kadar gider.

    (bkz: nicolas)

    http://www.nicolas.com/

    bonus:

    sevdiklerine hatira olarak eski ve kiymetli bir hediye vermek isteyenlerin viskiyi tercih etmesi gerekir, bir sise viski kacinci yilinda siselendiyse, kiyamete kadar o kadar yillik kalacak, ve ustelik kiyametten hemen once icilebilecek durumda olacaktir.

    bu arada, unutmadan;

    (bkz: alkol butun kotuluklerin anasidir)

  • olm kimle yapıyorlar bu anketleri lan? 25 yıldır oy kullanıyorum, daha bir kişi görmedim bu anketlere katılan.

  • dün deprem anında müşterilerini koltukta bırakıp kaçan berberleri, altınlarını bırakıp sokağa fırlayan kuyumcuları, müşterilerini içerde unutan işletme sahiplerini, çocuğu markette bırakıp kaçan kasiyerleri gördük. bir tane öğretmenin öğrencilerini bırakıp kaçtığını görmedik. marifet diye yazmıyorum. olması gereken olmuştur. bir çok öğretmen arkadaş önce öğrencilerinin telaşına düşüp, kendi çocuğu daha sonra aklına gelmiştir. sözlükte ve sosyal medyada her fırsatta öğretmenin tatili, maaşı konuşanlar bunu da konuşsun.
    tanım : sözlükte gündem olması gereken örnek davranıştır.

  • tam yatağa yatıp yorganı üstüme çekmiştim ki sallamaya başladı, tek düşündüğüm şey babamı nasıl taşırız.. allah kimseyi elden ayağa düşürmesin , hiç kimseye acı vermesin inşallah

  • ögretmen sinifta madenleri ve ne kadar degerli olduklarini anlatiyormus. dersin bitiminde çocuklara sormus:
    - "çocuklar! kim hangi madene sahip olmak ister?"
    önce david cevap vermis:
    - "platin, ögretmenim. onunla kendime bir porsche alirdim."
    ardindan mike cevaplamis:
    - "altin, ögretmenim. altinlarimla kendime sonmodel bir cadillac alirdim."
    en son küçük joe yanitlamis:
    -"silikon, ögretmenim. ablamda iki tane var, kapinin önündeki arabalari hayal bile edemezsiniz!..."