hesabın var mı? giriş yap

  • öğretmen bir gün ders anlatırken aniden beni çağırdı. lan dedim nooluyo, neyse gittim kulağını yaklaştır hareketi yaptı, yaklaştırdım, dedi ki eliyle ağzını kapatarak. pipinle oynama. eliyle tamam git yaptı gittim oturdum. tenefüste geldi bütün millet, işte ne dedi sana ne söyledi falan, demiştim ki: senin parmak kaldırmana gerek yok dedi.

  • önce yemek değil sevgi ister. itilmeye korkutulmaya o kadar alışmıştır ki sevmek için elinizi uzatınca önce korkar. kuyruğunu, başını ve kulaklarını düşürür. sevdiğinizi anlayınca minnettar bakışlarla bakar. o bakışları anlatacak kelimeyi bilmiyorum.

  • nedense konuşulmayan konu.

    arkadaşlar hepiniz mi zenginsiniz? bu nasıl oluyor ya. ortalama bi depo 1000 liradan fazlaya doluyor artık. ulan hakkaten hepiniz 50k maaş mı alıyorsunuz. bu ne rahatlık.

    bi gündeme getirelim şu konuyu artık bir şey yapalım.

  • işyerindeki merve'nin benim haricimdeki bütün arkadaşlarıma asılması. bana bu kadar mesafeli durduğuna göre kesin hoşlanıyo amk. geçen gün beni görünce kafasını çevirdi yönünü değiştirdi. yüzünde iğrenç bir ifade ile uzaklaşınca tam emin oldum.

  • "perspektif, tam anlamıyla saydam ve düzgün bir camın arkasından bakıldığında, sahnedeki tüm cisimlerin bu cam yüzeyine çizilmiş gibi algılanmasından başka bir şey değildir."
    leonardo da vinci

  • bir hafta önceki las vegas ces fuarına katılmayan applenin fuara yakın bir binaya verdiği reklamı akıllara getirmiştir. reklamı bilmeyenleri şuraya alalım:
    o reklam

    olayla ilgili bunun üstüne bişey söylememe gerek yok sanırım. tıpkı öncekileri gibi skandaldır ve sonuncu olmayacaktır. daha geçen hafta ios 12.1.3 e güncellemeyin wifi kopma sorunu yaşanıyor diyorlardı. yani bu kadarı da fazla. bu kadar zor mu samsungun yaptığını yapmak. adamlar bunları yıllar önce aştı. sende her güncellemeyle pişirip pişirip tekrar karşımıza çıkarıyorsun. diyecek bişey yok. dünyanın en büyük şirketlerinden biri bu.