hesabın var mı? giriş yap

  • kedilerin kusmak için yedikleri çim.

    kendilerini yalayarak temizleyen bu hayvanlar yuttukları tüylerden rahatsız olunca ot yer ve kusar. kusma ile birlikte tüylerden kurtulur.

    tüylerden kurtulamazsa başka bir takım başka hastalıklar ortaya çıkabilir dikkatli olmak lazım.

  • çok güzel bir kız arkadaşım, harika arkadaşlarım, kocaman bir evim ve milyonlarca dolar param var. teşekkürler sims..

  • gazi ünvanı; çanakkale'de, sakarya'da, kore'de, dağlarda pkk ile savaşanlara verilir. sen nasıl gazi oldun? polisin ve askerin yapması gereken görevi neden üstlendin? kimin dost, kimin düşman olduğunu bilmeden kendini nasıl sokağa attın? salak mısın sen? yoksa önceden kurgulanan bir şeye alet mi oldun? çok soru var kafamda sözlük. bir insan doğduğu, aşık olduğu ülkesinden bıkar mı? evet sözlük bıkar.! bıktık.! bıktırdılar.!

    edit: imla

  • tarla sahibinin yapması gereken tek şey helikopter'in sileceklerini kaldırmaktı. bence.
    eşşek değilse anlar oraya park edilmeyeceğini.

  • alter ego gündelik dilde cok genis bir yelpaze icin kullanilan bir terimdir.
    psikolojide cok karakterli kisilik bozukluklarindan - dr. jekyll ve mr. hydeen taninan örneklerdendir- pseudonym dedigimiz takma adlara kadar uzanan bir yelpazedir.
    edebiyatta cogu kez otobiyografik olarak tahmin ettigimiz bölümlerin, roman kahramanlarinin
    nezninde aslinda romancinin kendisini düsündürürler. thomas bernhard ’in ic yaralayici uzun melodik monolog lari buna örnek verilebilir.
    en masum halini ise sözlükde genel olarak da internette görebiliriz. hepimizin kendimi icin sectigimiz nickname ler de bir tür alter ego sayilirlar.