hesabın var mı? giriş yap

  • son zamanlarda ölümü hakkında bir takım iddialar ortaya atılan astronot. bilinen, ölümünün 1968 yılında bir savaş uçağını test ederken gerçekleştiğiydi. hemen ardından yaklaşık 200'e yakın uzmanın kazayı ve uçağı incelemesine rağmen ortaya çıkan rapor gizlilik nedeniyle hiçbir zaman açıklanmadı. bu yüzden ölümün nedenine dair görünürde resmi bir belge,rapor olmadığı için ortaya iki tane komplo teorisi atılmış durumda: bunlardan ilkine göre rusya-abd çekişmesinde ruslar için bir gurur kaynağı, bir simge isim olan gagarin'in popülerliğinden korkan dönemin devlet başkanı breznev'in koltuğunu kaptırma korkusuyla astronotu öldürmüş olabileceği. dönemin tanıklarının gagarin'in politikaya girmeye niyetli olduğunu ve bunu çevresine söylediğini söylemeleri de bu savı destekliyor. diğeri ise rusya ile aya çıkma yarışına giren abd'nin cia aracılığı ile astronotu öldürmesi yönünde. çünkü gagarin rusya adına aya gitmeye hazırlanırken ölmüş, 1 yıl sonra da abd aya amerikan bayrağını dikmişti.

  • şu şekilde olabilir;

    +yakışıklı olduğun kadar kühtahsın.
    -ben küstah filan değilim. o nerden çıktı?
    +ben de onu diyorum yakışıklı olduğun kadar küstahsın zaten.

    diyip kaç. son cümleni anlayana kadar baya uzaklaşmış olursun.

    edit: imla.

  • "sayın terim çok doluyum diyor. bir kere de dolu olma allah'ını seversen"

    "sahaya 11 tane fatih terim çıkmış. hepsi gergin"

    "letonya'yı en son 90 sene önce yenmişiz. kime bu afra tafra."

    "fatih hocanın yaptığını almanya hocası san marinolu gazeteciye yapmaz"

    "büyümek küçülmeyi bilmekten geçer"

    sözlerinin sahibi.

  • 99 depreminde en ön safta olan adamın acaba asker desteğinin önemini bildiğinden olabilirmi sayın çok muhterem suser?
    sen muhalif olma zaten ya.
    t: tırı vırı bir tespit içeren başlık.

  • işte modern tıp dediğimiz olay budur. millet sümüğünün içinde boğulur sikleyen olmaz, ama birinin yüzünü diğerine nakledince timsah yürüyüşü yaparlar.

    yüz nakletmeyin demiyorum. onu da yapın. ama bi öncelik bi adap vardır. otrivinle motrivinle geçiyor ömrümüz. milyonların sorunudur bu arkadaşım. işin içinde sümük var diye mi girmiyorsunuz bu işe? derdiniz nedir? millet kafasına fön makinası tutuyo lan. sümükler nefese yol açsın diye çörek otu yağını burnuna damlatan var. kafasına kuşak saran mı dersin, burnunu geceden mandallayan mı dersin... bu sktimin hastalığına hala bi çare bulunamadıysa bu işin içinde ya rotschild ve rockefeller ailesi vardır ya da doktorların basiretsizliği. seçin birini.