hesabın var mı? giriş yap

  • hiçbir şey. sen o öğrenciyi dövüp sövüp sınıfı mum gibi yapsan paşamızın ağırına gidip ertesi gün çıkışta karnına bıçağı takmayacağının garantisi yok. bir sınıf dolusu asayiş vakaya bir tane öğretmenin çıkıp eğitim vermesi bekleniyor. devlet önce öğretmeninin can güvenliğini sağlasın sonra eğitim beklesin. şu durumda öğretmenin yapacağı suya sabuna dokunmadan maaşını almaktır.

  • bir istanbul seçmeni olarak hakkımı haram ediyorum, yalanlara iftiralara nefer olduğu için haram ediyorum. kendinden ve kendinden sonra 7 göbek neslinden fitil fitil gelsin, amin.

  • kartal sahil yolunda gelişen olay.

    yol kavgasında olan araç sürücüleri arasındaki kavga sonucunda kamyon sürücüsünün hafriyat ile çözüm bulması.

    --- spoiler ---

    iki jeep kamyonu kovalayınca arkadan takip eden iki jeep'in öne geçmeye çalışma çabalarına da izin vermeyen kamyon şoförü sonunda kavşağın bitişinde taşıdığı harfiyatı yola dökerek yolu trafiğe tamamen kapatıp ve kaçtı.

    görüntüyü kaydeden araç sahibi, kamyonun sahil yolunda akılalmaz hareketler yaptığını, kendisine de neredeyse çarptığını ve kamyon sürücüsünün tüm ışık ihlallerini de bu arada yaptığını belirtiyor
    --- spoiler ---.

    video

  • kayıtlara geçsin diye söylüyorum, kendisi benden çok daha yakışıklıdır, kız olsam şu anki halime vermeyip direkt rüzgar'ı tercih ederdim. ciddiyim.

    28 m turkey.

  • nice cüneyt arkın, emel sayın, kadir inanır, tarık akan ve gülşen bubikoğlu filmlerinde farkında olmadan işlenmiş olan sendrom.

  • 700 ilan değil, önceki yıla göre 700 fazla açılmış. 2022 de 267.000 ilan açılmış.
    kıt ingilizce ile bu kadar oluyor demek ki.

  • (bkz: dilemma)

    ama ablacım, seninki dilemma olmamış. kadının sevgilisini elinden al, işinden de kov...

    bence yetmez git köpeğini falan da öldür, annesine babasına korona bulaştır.

    bir iki "level" daha atlarsın böylece.

    aynı ortamda olmak istemiyorsan sen defolur gidersin.

    köpekler gibi kıskandığını itiraf edemeyen, duygusal olarak dengesiz bir yazar serzenişi.