hesabın var mı? giriş yap

  • antalyada paket fiyattandan daha ucuza 7 gün italya turuna katıldık. üstüne birinin yazdıgı gibi 40 lira kebap yerine 10 euroya ortalama fiyat ile çok güzel yemekler ile karnımızı doyurduk.

    eşimle mevcut krize elimizden geldigince destek vermenin verdigi hafiflik ile birazdan romaya geçecez.

    karınca hikayesindeki gibi, maksat tarafımız belli olsun.

    algilama floransadan bildirdi.

  • tarkan söz konusuysa kır zincirlerini var, onun dışındakiler bana hep zamanının şarkısı gibi gelmiştir.

    kargo - bad'lik amiri, pek bi manyaktır, biz o zamanlar normaldik.

    sibel alaş - adam zaten bu listenin klişesi olur, biz bunları şimdi yazacağız diye bir rüya görmüş.

    seden gürel - bum bum, seden gürel ve şapkası aslında bosna-hersek gibidir, ayrı gibi gözükse de bütün olarak ele alınır.

    deniz arcak - zehir ettin, şu yaşıma geldim, bu şarkıdan halen hiçbir şey anlamadım. deniz arcak burada bilinmeyen bir uygarlığa seslenirken bi anda delirip gündelik meselelere geçmiş gibidir, keşke hep o bilinmeyende kalsaydı. aşk bizi bozuyor işte.

  • başıma bir şey gelmeyecekse katılmak istemediğim kampanya.

    yok, sezen aksu'nun şarkı sözünü eleştirmiyorum. bana ne, beni hiç ilgilendirmiyor. sonuçta bir şarkı sözü.. ama sezen aksu şimdiye kadar hep irticanın yanında durdu, yetmez ama evet diyerek safını belli etti. kendi desteklediği elemanların gerçek yüzünü görsün. onlarla yuzleşsin.

    aksu, doğrunun yanında durmadi ki, durduğu yer belli. onlarin modern atatürk ülkesini bu hale getirmesinin taşlarından bazılarını döşedi.

    ben oturur çekirdeğimi çitlerim..

  • bu yorumu beğendim:

    "düşünsene hayatının en özel anı. hep bu anın hayaliyle yaşamışsın. hedefine ulaşmışsın. emeğinin, alın terinin tam tadını çıkarman gereken o anda bir el seni dürtüyor. dönüp bakıyorsun bir kasap reklam derdinde"

    bu adam da messi'nin kayıp amcası herhalde :)