hesabın var mı? giriş yap

  • şarjın kablosu oynamış, %100 beklerken bir baktım %7. evladını kartal kaçırmış fatma girik gibi perişanım şu an..

  • gelin evi.. bu cümleden sonra söylenecek başka bir şey yok. çünkü evlilik, kadının ev eşyalarını kendi zevkine göre alma sürecinde erkeğin maddi desteğini alma amacıyla kurulmuş kurumdur*.
    şu cümle türk erkeğine yabancı gelmez; bi yemek odası beğendim onu almak istiyorum evlendiğimizde. al canım al.

  • kelimenin kökü latincede alev anlamına gelen flamma'dan türetilmiştir. aynı şekilde flamenko de flama da hep kırmızıya işaret eden kelimelerdir.
    kırmızı beyaz renkteki peru bayrağının da esin kaynağı olan canlıdır kendileri.
    hem erkeği hem dişisi süt üretme özelliğine sahip. bir diğer süt üreten kuş için (bkz: güvercin)
    sütannelik/sütbabalık flamingolara arasında yaygındır. başkasının aç yavrusunu doyururlar.
    yüksek oranda tuzlu veya sodalı sulak alanlarda yaşar hatta 50 yıl kadar yaşayabilirler. tek ayak üzerinde uyumalarına bittiğimdir.

  • "ben sivaslıyım, yiğidin malı meydanda. uzun ince bir yoldayım" ulan çok çok iyi ya,
    ve bunları söylerken yapılan dans figürleri harika.

    sana kim dans edemiyor dediyse halt etmiş, bu kadar uyumlu figürleri doğaçlama yapmak büyük meziyet.

  • pilav üstü döner, tombik döner, az yeşillikli dürüm döner gibi kavramları o centılmın havalarıyla, siksen akıl edemeyecek bir toplumun beyhude çabası.

  • dün akşam katıldığı ahmet hakan'ın programında 2000 yılından önce mevzuata aykırı olarak binalar yaptığını ve bu binaların olası bir depremde yerle bir olacağını ayan beyan itiraf etmiş kişi. savunması da olabildiğince çocukça; "sadece ben yapmadım herkes yaptı".

    bu durumda fiili sabit. fiilin suça dönüşmesi ve ceza alması için sadece bir deprem olmasını ve suçun da sabit olmasını bekliyoruz.

    ortalama bir avrupa ülkesinde bu adam apar topar gözaltına alınır, sorgulanır, yaptığı binalar gözden geçirilip yıkılması gerekenler yıkılır, ve alması gereken en üst sınırdan ceza alır. oysa bu adam yaptığı tabutları sattığı insanların paralarıyla türkiye'de reklamlara çıkıp lüks arabalarla gezip güzel kadınlarla fink atıyor.

    yok mu kardeşim 70 milyonluk ülkede bu programı izleyen, gazetelerde yer alan haberleri okuyan bir cumhuriyet savcısı? tutun şu adamı, "gel kardeşim buraya. ne yaptın sen bugüne kadar? ne olacak?" diye bi sorun be.

    sorun ki o zaman diyelim bu ülkede gerçekten adalet var diye.