hesabın var mı? giriş yap

  • çok iyi yapan çalışandır. adı üstünde mesai saati ve bitmiş, ne yapsın gitmeyip. ben mesela her gün 16.59'a alarm kuruyorum ki dalgınlığıma gelip de fazladan oturmayayım.

  • sanırım gizli bir örgüte üye olan amcadır.

    bu örgüt yetiştirdiği emekli amcaları türkiye'deki tatil beldelerine en az 1 kişi olmaları şartı ile gönderiyor ve sabah markete ekmek almaya giden insanların karşısına aniden çıkarıp 'sabah deniz çarşaf gibiydi, kaçırdınız mis gibi denizi' demeyi amaç ediniyor.

    eğer şu yaşınıza kadar bu amcalardan biri ile karşılaşmadıysanız hiç korkmayın. elbet bir gün sizin de bu amcalardan birisi karşınıza çıkacak ve sabah çarşaf gibi olan denize girmediğiniz için kendinizi kötü hissetmeniz için elinden geleni yapacaktır.

  • katılmadığım önerme.

    ___________________________________________________________________________________
    i5-2500k@4.50ghz ocz vendetta 2 cpu cooler and ac mx4 termal compound*-*msı p67a-gd65 motherboard*-*gskill ripjaws 4*4gb 1866 mhz ddr3*-*ati hd7870 pcs+ ez edition display card*-*tagan force ıı 800 watt psu*-*1tb caviar black*-*2tb seagate hdd
    aerocool s9 pro case

  • bu yıl oscar'ı alacak kişi. akademi inat etti amaçları leonardo'yu gaza getirip bu ödülü almaya çalışmasını sağlayacaklardı ve onlarca güzel film çekecekti bu ödülü almak için, genç yaşta oscar alıp kariyerinin zirvesine çıkıp " daha ne 23 yaşında oscar'ı da aldık. " demesin diye bilerek vermemişlerdi ödülü.

    bir canavar yaratmak istediler. ve başardılar.

    ne bileyim aq başka açıklamam yok şu adama da oscar vermiyorlarsa artık. zindan adası bile yeter ödülü almasına, tek mantıklı açıklamam bu benim.

  • ders: ilköğretim fen bilgisi

    soru: kurbağaların dolaşım sistemi nasıldır?
    cevap: zıplaya zıplaya dolaşırlar.

    (bu cevap birebir gerçektir ve fen bilgisi öğretmeni olan babamın yaptığı bir yazılıda verilmiştir. babam gösterdiydi de altıma sıçtıydım gülmekten.)

  • 22 kasım 1963 günü abd başkanı john kennedy suikastinin faili. eski bir denizci piyadesi, sscb sosyalizminden etkilenmiş ve iltica başvurusunda bulunmuş, akabinde sscb'de 2 yıl çalışmış. abd'ye döndükten sonra da abd'nin yanlış küba politikası üzerine dernek kurmuş.

    suikaste bir de şöyle bakmakta yarar var:

    kennedy'nin vücudunda 8 yara izi bulunuyor ama komisyon oswald'ın suikasti tek başına gerçekleştirdiğinde karar kılıyor. ayrıc bazı balistik uzmanları oswald'ın silahının böyle bir olayı gerçekleştirebilmesi için yeterli olmadığını ve eski asker oswald'ın bunu bilmesi gerektiğini söylüyor. yani yine tam anlamıyla hollywood. ki hollywood ekmeğini yedi oswald'ın.

    (bkz: the trial of lee harvey oswald)
    (bkz: jfk)

    bu amerikalılar hayatı da hollywood tadında yaşıyorlar orası kesin. tutuklandığı ilk zamanlar konuşmayı reddetmiş daha sonra ''yarın her şeyi açıklayacağım'' dedikten sonra, mahkeme önünde, gerekli önlemler alınmadan, basın mensuplarının önünde, canlı yayında jack ruby tarafından öldürülmüştür. buradan izleyebilirsin

    sanki çok sevilen bir amerikan dizisinin s3e13 sezon finali bölümünde yarın her şeyi açıklayacağım diyor.

  • az once gokhan zan in programdaki haykirislarindan sonra, koordinasyon sorununun halledildigini soyleyen kisidir. aradan 10 dakika bile gecmemistir. tiksiniyorum. senin gibi aydini olan ulkeden ne beklenir ki.
    seni celal sengor ve fatih altayli cig cig yesin insallah bugun arsiz adam