hesabın var mı? giriş yap

  • dizideki murat karakteri * ile gökçeada'da kısa bir dönem aynı evi paylaşmıştım. sevgilisi gökçeada'da okuduğu için; haftasonları git-gel yapardı.

    sevgilisine evin anahtarını verdiği için; başka bir hatunla yakalanmıştı gerizekalı. kıçına tekmeyi yiyince bütün faturalar ve kira üzerime kaldı. adam resmen kendini oynamış. bundan 7 sene önce de beceriksizdi, dizide de beceriksiz.
    ayrıca bana hâla 110 tl borcu var..

  • eksi sozluk teknoloji bilisim ltd sti'nin yeni markasi. kisa sure sonra yayina girecek web adresi uzerinden erisilebilecek.

    uzun suredir arkadaslarla uzerinde calisiyorduk, begeneceginizden eminiz. nitelikli icerigin yayginlasmasi adina verimli bi calisma olacagi simdiden belli.

    soyle yapacagiz; sozluk'un tasariminda yapilan guncelleme ve eksi sozluk sozlesmesinde yapilan iyilestirme sonrasi yayina gecen eksi seyler'e tepki olarak entrylerini silen yazarlarin sildikleri entryler ve eksi seyler bunyesinde yer almasina musade edilmeyen entryler burada paylasilacak. uzun suren asamalardan gecerek sozlesmeye ek protokol yaptik. boylece entrysini baska yerde kullanamadigimiz kimse kalmayacak, kimse magdur olmayacak. ıtiraf etmek gerekirse tepkilere kayitsiz kalamadik, aklimiza bu geldi, yaptik. eksi sozluk olarak tabii ki bu seviyede de hizmeti en saglikli sekilde sunmaliydik.

    neyse iki kategori dusunuyoruz:

    1) dunun silinen en begenilen entryleri
    2) eksi seyler'de paylasilmasina izin verilmeyen en begenilen entryler.

    alintilanan iceriklerde asla degisiklik yapilmayacak. katiyyen icerige mudahale edilmeyecek sadece iditiryil dikinislir olacak.

    biz yaparken cok keyif aldik.yillardir gelistirdigimiz bir projeydi.

    ıleride arama motoru kurmayi, dizi sitesi yayina sokmayi, album cikarmayi, varsa gunlugunuze bi goz atmayi (yoksa da lutfen bize yazin) dusunuyoruz. bu konularda geri bildirimlerinizi degerlendirecegiz. tesekkurler.

  • cehaleti övmek için fırsat kollanan başlık.
    aşıyı vurulanlar olarak "öldük" diyelim de çiftetellisini oynayıp rahatlasın soytarılar. yoksa bitmez bu geyik.

  • emperyalistlere karşı savaş açan ve bu savaşı kazanarak mazlum milletlerin umudu olan mustafa kemal atatürk ile emperyalist daşşağı yalamaktan vazgeçemeyip işi 'biji serok obama'ya kadar vardıran it sürüsünü aynı kefeye koymaya çalışan gerizekalıların ortaya attığı hezeyan cümlesidir.

  • ayakkabı sektöründeyim.kendi markamı bugün 12 ülkeye ihracatını gerçekleştiriyorum.
    neden hazır giyim sektöründe uluslararası bir markamız yok bunun nedenlerini sıralayayım.
    üretim yapan firmalar siparişi alıncaya kadar bir yerlerini yırtıyor,sonrasında ise çoğunlukla ayıplı mal gönderiyor.
    ülke olarak zorunlu eğitim sistemi sektörleri çok fazla etkiledi.bu yüzden alttan kalifiyeli,gerekli eleman yetişmiyor.
    ülkemizde milano, londra,paris gibi moda şehirlerinin olmayışı bence büyük etken.ne alaka diyebilirsiniz ama gerçekten çok fazla alakası var.bizde modanın kalbi istanbul'da merter,laleli,osmanbey ve gedikpaşa'da atıyor.
    en önemlisi de tekstil ve moda sektöründe hala uluslararası reklama gerçekten dev bir bütçe ayırabilen,cesaretli bir yatırımcımız çıkmadı.
    inşallah bunları ben başaracağım.lütfen biraz sabır.

  • (bkz: açılın ben gerçekten tank şoförüyüm)

    arkadaşlar sözlüğe bir şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum ama yine dayanamadım. 1.4 clio egzozu mu bu amk?

    askerliğini türkiye'de tankların en aktif kullanıldığı bölgede tank şoförü olarak uzun dönem yapmış birisi olarak söylüyorum: yok devenin nalı ali sami.

    1-bahsi geçen tankların geneli m48a5t2 model.
    2-tankın egzozunun ağzı, araba egzozu gibi dışarıda değildir.
    aha bu 2 ızgaralı kapağın arkasındadır
    3-bu 2 ızgara da kilitlidir. hadi bi ihtimal sıcaktan elin yanmadı, kilidi de bir şekilde açtın diyelim.
    4-burada 2 adet kafam kadar delikle karşılaşacaksın. hah işte onlar egzoz. yaklaşık 900 beygirlik motorun egzozu, öyle sadece çıkış ağzına değil, tankın arkasına muazzam bir sıcaklık yayar bu delikler. deliğin birine atlet sokmak için elini uzatsan rölanti devrinde bile elini yakarsın ve atletle birlikte geriye doğru mecburen adım atarsın.
    5-hadi bunları önceden tahmin ettin ve evden çıkarken sıcaklığı hissettirmeyen özel bir elbise giydin. bu sefer de gaz maskesi lazım çünkü egzozun önünde durursan kısa sürede zehirlenebilirsin. zaten o sıcaklıktaki bir havayı soluyamazsın da neyse hadi diyelim baba tarafın da ejderha.
    6- sadede gelelim. tüm şartlar olgunlaşsa bile senin o kafam kadar iki deliği tıkaman için değil atlet, nevresim takımını komple sokman lazım. yün yorgan falan yastık mastık ne bulursan ittirmen lazım ve sürekli orada tutman lazım çünkü o egzozdan çıkan hava akışı, önüne çıkan eşyaları bir ara gazıyla fırlatabilecek güce sahip.

    yani. lan varya. ya ben lan neyse bir şey demiyorum