hesabın var mı? giriş yap

  • pitbullun sahibi 20li yaşlarında dövmeli bir delikanlıydı; kanı kaynıyordu. birden dudaklarına yapıştım, senin de istediğini biliyorum dedim.

  • 12 ağustos 2000 günü, torpido tatbikatı yapmak üzere barents denizine açılan k-141 kursk denizaltısının yaşadığı ve tüm mürettebatın (118 kişi) hayatını kaybettiği kazadır. torpidoların patlayıp, ardından denizaltının su alması yüzünden ilk torpido bölümündeki denizciler, ardından ise denizaltının ön bölümünde hayatta kalıp, ardından bu bölmenin de su almasıyla boğulan denizciler hayatını kaybetmişlerdir.

    rusya'nın o döneminin ve şimdiki devlet başkanı vladimir putin ise soçi'deki tatilini kesmeyip, ingiltere ve norveç'ten gelen yardım tekliflerini reddederek epey tepki toplamıştır. ilerleyen zamanlarda ise bu kararı yüzünden pişmanlık duyduğunu belirtmiştir. belki kabul etselerdi sonradan boğulan denizciler şu an hayatta olacaklardı.

    kazanın ardından çıkarılan kursk denizaltısının ne kadar hasar aldığı bu fotoğraftan görülebilir.

    kazanın anlatıldığı, 2018 yapımı bir thomas vinterbergfilmi de bulunmaktadır.

  • çok ilgi çekmemiş konu ama 11 yıldır 2 polis koruması ve koruma aracı olmasıyla vergilerimizden kaç milyon tl'nin buraya gittiğini düşünebiliyor musunuz? kim abi bu ne tehditi 11 senedir koruma verecek kadar. kocaları tarafından alanen tehdit edilen kadınlara verin bu korumaları. bu şahıslar da çok tehdit hissediyorlarsa özel güvenlik şirketlerine gitsinler. 1 sene falan neyse de 11 sene nedir ya yazık...

  • hala bu bankayı kullananlara müstahak bir ücret uygulaması yapıyordur. şahsen onlara girdikçe ben mutlu oluyorum. devam edin, mado'nun da dondurmaları çok güzelmiş tavsiye ederim size.

    edit: lucastorn uyardı, kızılkayalar bir ıslak hamburger yapıyor, aman parmaklarınızı yersiniz.

  • anlamsız argümanlarla izah edilmeye çalışılan parapsikolojik fantastik vaka, "ne kadar para alıyo o biliyon mu" denmiş, adamın sadece real madrid kariyerinde kazandığı para 7 sülalesi ve kendini çalışmadan zengin zengin yaşatır. yani sivas'tan aldığı para onun için çerez.
    bence teknik direktörlük kariyeri başlangıcı için en uygun ve kendisine iş verecek olası en yüksek kaliteli lig olarak burasını ve sivası buldu. fenerbahçe döneminden bildiği bi ülke, taşra falan gibi şeyleri bilmeyen kasmayan cool ve mütevazi bir adam herhalde. yani param var ama, hayatımın kalanını mal gibi boş boş geçirmeyeyim deyip bildiği bi işle ilgili bir kariyere başlamış, baya yüksek bir karakter. resmen olaylara farklı bakıyorum artık.

  • clio'ya binen herkesin aslında audi'ye binebilecekken aç gözlü devletimiz yüzünden clio'dan devam ettiğini gözler önüne seren bir entry. tekrarlayalım o halde.
    fahiş vergi aç gözlülüktür. dünya'nın hiçbir ülkesinde bu denli vergi oranı yoktur. devletin yaptığı soygundur. alkollü içkilerden ve arabadan alınan yüksek vergiler karşılığında aldığımız hizmet gerçekten rezalet ötesi.