hesabın var mı? giriş yap

  • --- spoiler ---

    lord voldemort - survivor!

    lord voldemort'un karanlık yolu seçmesinin nedeni kimseyi sevemiyor olması mı ?

    isminin söylenmesinden bile korkulan ve "kim olduğunu bilirsin sen" şeklinde anılan lord voldemort'un karanlık yolda olmasının tek sebebi aslında kimseye aşık olamaması ve sevememesidir. sevgi, aşk gibi duyguları hissedemeyen birinin hayatta tek bir motivasyon kaynağı olabilir; ölümsüzlük ve güç! lord voldemort'un vicdan, merhamet, minnet gibi şeyleri hiç hissetmemesinin sebebi aslında istese bile bunu yapamamasıdır, çünkü bu hislerin hepsi sevgi ile bağlantılıdır.

    peki voldemort neden kimseyi sevemiyordu/aşık olamıyordu ?

    voldemort'un annesi merope gaunt safkan bir cadıdır ve salazar slytherin'in soyundandır. merope, tom riddle adındaki çok yakışıklı bir muggle'a aşık olmuştur fakat aşkına karşılık bulamamıştır, ama vazgeçmeyip tom'u kendine büyü ile aşık etmiştir ve onunla yaşamaya başlamıştır. büyü ile aşık ettiği tom'la yıllarca mutlu bir şekilde yaşayan merope, hamile kalmıştır ve "artık tom'un üzerindeki büyüyü kaldırabilirim, zaten bana aşık olmuştur" diye düşünür ve aşk büyüsünü kaldırır, fakat kaldırdıktan sonra tom hemen merope'yi terk eder ve onun yanından kaçar..

    kalbi çok kırılmış olan merope adeta hayata küser, çocuğunun sahipsiz kalmasını istemez ve ölümün yaklaştığını hissedip bir muggle yetimhanesine gidip orada doğum yapar. voldemort doğduktan sonra adını uğruna canından bile vazgeçtiği adamın adını verir yani "tom marvolo riddle.." doğum yaptıktan sonra, asasını kendi canını kurtarmak için bile kaldırmayan merope vefat eder..

    aşk iksiri etkisindeki birinin çocuğu olan lord voldemort, bu sebeple asla sevgi ve onunla bağlantılı duyguları hissedemez, bunların eksikliğinden dolayı da tek motivasyon kaynağı güç ve ölümsüzlük olur..
    --- spoiler ---

  • belki küçüklükten beri herşeyini herkese göstermek hevesinde değildir, gittiği her yerin ve yaptığı herşeyin de aslında çok kimsenin umrunda olmadığını biliyordur.

  • kadınların foto ve videosunu çeken bu dayılar ve sığınmacılar yüzünden toplu alanlarda rahat rahat telefon kullanamıyorum. telefonu başka insanlara doğru tutmamak için yere doğrultuyorum, böyle giderse kambur ve boyun fıtığı olacağım.

  • yıllarca "lider sultası", "parti içi demokrasi" kavramını ağzına sakız edenlerin nedense tek bir olumlu yorumla bile bahsetmediği seçim. eksikler olabilir, düzeltilmesi gereken hususlar olabilir. bu tecrübeden sonra bir dahaki seçimde daha da iyisi yapılır.

    kimse kusura bakmasın da türkiye'nin mevcut şartlarında, bunu takdir etmeyen aydın, demokrat falan değildir.

    tahminlere göre meclise girecek chp milletvekilerinin yaklaşık yüzde 80'i önseçimlerde gelmişlerden oluşacak.

    bu ne demek biliyor musunuz? seçilmek için, yerinde kalabilmek için genel başkana, parti üst yönetimine yalakalık yapmak zorunda kalmayacak milletvekilleri. ilk başta chp üyelerine yani halka karşı sorumlu olacaklar.

    işte bunu yapan adam da kendine güvenen ve gerçek bir demokratlık örneği gösteren kemal kılıçdaroğlu'dur.

  • yardımcısı ve parti sözcüsü olan kişiye bakılınca kolaylıkla anlaşılacak nedendir.

    (bkz: ipek özkal sayan)

    memleket partisinin başkan yardımcısı ve sözcüsü olan bu hanımefendinin kocası beşli çetenin bir üyesi olan kolin' de üst düzey yönetici.
    daha bir şey demeye gerek var mı?

  • alpay özalan'ın başlığı sildirmesi ile haberimin olduğu başlık. ulan alpay resmen feyyaz'a iç güveysi olmuşsun.