hesabın var mı? giriş yap

  • öyle insanlar, öyle davranışlar görüyorum ki burada, lan diyorum ülke olarak bu beyinlerle bu noktaya iyi gelmişiz. yeminle...

  • açık açık halkın parasıyla kumar oynadığını itiraf etmiş.

    devamında “ peki bu modeliniz ya tutmazsa “ sorusuna
    “türkiye’ye zarar verdiğimi düşünür, üzülürüm”
    demiş . iyi mi …
    ponçikliğe bakar mısın, üzülürmüş…
    fıkralarla yaşıyoruz.

  • verilen rakam doğru mu bilmiyorum ama ırkçılığa karşı olan bu sert duruş sadece kişiye değil o ülkeye de aşırı faydalı.

    abd'yi bu denli yükselten şeylerden biri de farklı ülkelerden gelen yetişmiş ve aşırı kaliteli insanlardır. o insanları korumak, yeni gelecek insanların hevesini kaçırmamak çok önemli.

    abd'de 10 kişi var, bu 10 kişiden 6'sı aşırı kaliteli ve diğer insanlara fark atacak kapasitede. bize bakınca 10 insandan 0.1'i aşırı kaliteli. çuvalla da paran olsa kaliteli insan olmadan araplardan farkın olmaz.

    edit: armut bir çaylak araplara ırkçılık yaptın falan mesajı attı. ırkçılık durumu yok burada, burada bir gerçek var. araplarda çuvalla para var ama kapasite yok işte görülen bir gerçek.

  • bundan sonra iade edilemeyecek ürünlerin yüzde 95'inin ithal olması ne tesadüf değil mi? cari açığı kapatmak için yaptıkları küçük ama mide bulandırıcı işlere bakın şunların.

  • istanbul`da yasiyorum;

    - her gun istanbul`un pis havasini kokluyorum
    - stresini cekiyorum
    - sigara ve alkol kullaniyorum

    dusunecegim son sey tahta kasigi elde yikamak olur, tesekkurler. elimden gelse halilari da bulasik makinasina sokar yikarim.

    debe editi: (bkz: #56975655)

  • cuma akşamı işten eve döndüğümde giydiğim pijamaları pazartesi sabah çıkarıyorum.

  • reza zarrab'ın tahliye olduğu gün olması manidardır. hırsızın yatak odasına kadar girdiği söylentiler dahilinde.

    ayrıca ev demişim ama bildiğin yalı.