hesabın var mı? giriş yap

  • basketbol oynamak için gerekli olan en önemli ekipmandır denilebilir. birçok farklı kriteri vardır basketbol ayakkabılarının. yastıklaması, tabanının kaymamaması yada kaymayı en aza indirgemesi, fit-çevik olması, hava alabilir olması en önemli özellikleridir. başta gelen markalar

    (bkz: nike)
    (bkz: adidas)
    (bkz: under armour)
    (bkz: reebok)

    aşağıdaki videodaki ayakkabılardan bulduğunuz taktirde hemen kapmanızı tavsiye ederim keza çok zor bulunur bu tarz güzellikler ülkemizde.

    20162017'nin en iyi basketbol ayakkabıları

  • bir ceza yöntemi olarak sürdürmek? sonuçta adam hatalı karar almış, şırnaktaki adamın ne sucu var hatalı hakimle çalışmak için

  • - istediğin kızı elde edeceksin ama her akşam yıldız tilbe ve kibariyeyle koyun koyuna yatacaksın?
    - ooo süpermiş.
    - hadi be?
    - peki gündüzleri de elde edebilecek miyim kibariye ile yıldız tilbeyi?
    - bambaşkaymışsın...

  • bu haremdeki cariyeler manyak mı la? sanki harçlıkla napıcaklar. nişantaşına mı gidemiyorlar. bi de ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz diyolar. la yemek bedava yatcak yer bedava zaten halvete de girmiyosunuz. e kıyafetleriniz de saraydan. ne ihtiyacınız var lan.

  • içinde eskişehir'de başörtüsü eylemine katıldı diye içinde kemalist polislerin ve esnafın da olduğu 6-7 kişi tarafından komalık olana kadar dövülen ve gittiği hastenede kemalist doktor tarafından geri gönderilen ve sonunda da ölen birinin hikayesi var mı diye merak ettiğim hikayelerdir.

  • bir araç sürücüsü sağ şeritte iken sağını kontrol etmek zorunda değildir. bu nedenle nere boşsa oradan gitmeye çalışan motorcu bariz suçludur. taksici müşterisini sol şeritte mi indirsin kask kafalı?