hesabın var mı? giriş yap

  • müslüman olduklarını düşünen bir kitledir .

    anladıkları dilden söylersem daha net olur. hani diyorsunuz ya hem müslüman hem laik olunmazz diye. benimde size lafım şu hem müslüman hemde kul hakkı yiyicisi destekçisi olunmaz .

    alnınız haram, sırtınız çıkar, ruhunuz kör.

  • basin çevrelerinde taninmis bir hanim,neyzen'le karsilasinca,
    --askolsun,benim için asifte filan gibi sözler söylemissiniz ?
    neyzen elini sinek kovalar gibi sallamis;
    --hanim,sen beni tanimiyorsun.ben herkesin bildigi seyleri söylemem.

  • henüz plastik maketler harici bir stadımız yokken yapılmış, güzel bir stad. henüz açılmamış bir stad ile kıyaslayıp "yanına bile yaklaşamaz" demek komik. zira biz türk telekom arena'ya yeni ısınmışken adamlar bu stadı yıkıp yerine daha modernini de yapabilir.

    bir takım problemleri olsa da, türkiye şartlarında güzel bir staddır. zamanında gıpta ile bakarken, şimdi dönüp bok atmak fazla abes.

  • eveeeeet. geldik filmin sonuna. kredi kartı borcunu ödeyemediği için icralık olanların sayısı geçen yılın aynı dönemine göre %68 oranında artmış.
    haber

    milletin son çaresi kredi kartlarını döndürme kozu da artık işe yaramıyor.
    bu sırada mehmet bey taksit sayısını düşürme, ali bey ise a8 ile s8 arasında karar verme derdinde.

    geçmiş olsun ey yüce milletim. hep birlikte batarken şu şarkıyı dinleyelim tık

    mesajlar üzerine edit: sevgili romalılar:
    1- kartı patlatmadım. bu benim şahsi sıkıntım değil, koca bir halkın sıkıntısı. bu kadar bencilce yaklaşmayın her olaya.
    2- iphone almak için takside girip kartı falan patlatmadım. ayrıca bu millete fazla gördüğünüz şeyin hepi topu telefon olduğunu hatırlatırım.
    3- çok şükür finansal bir sıkıntım yok. ancak çevremdeki insanların sıkıntılarına kayıtsız kalamıyorum. siz oh olsun diyebilirsiniz ancak kendinizi toplumdan izole edemezsiniz. bu buhran dönüp dolaşıp sizin hayatınıza da bir yerde dokunur.
    4- kredi kartı bir ödeme aracıdır önermesi diğer ülkeler için geçerli olabilir ancak türkiye'de kredi kartı bir finansman aracıdır. bizatihi devlet kurumlarının teşviki ile bu hale getirilmiştir. pandemide geçiş garantili yolların ödemesi bir gün dahi aksatılmazken işsiz kalan insanlara git kredi çek, kredi kartına aban dendiğini ne çabuk unuttunuz.

  • daha dun basima gelen bir olayi anlatayim efenim.

    antalya havaalanina giriyoruz. guvenlik kontrolu vs. esim onde ben arkada kemer, saat vs cikartiyoruz. laptop falan. kutuya koyarken esimle arama birisi daldi elinde kutu ile. ne oluyor demeye kalmadan tahmin ettigim gibi siraya girmekten aciz bir turbanli. dedim hanimefendi hayirdir. dedi ben seni beklemek zorunda miyim? dedim ki evet. beklemek zorundasin zira burasi sıra.

    karima abuk sabuk seyler soylemeye basladi. guvenlikten rica ettim. neyse mudehale ettiler. megerse kari iki arkdaymis. arkamdaki kadinin da onune geçmiş.
    neyse gectik guvenlikten, arkadan sesi geliyor hala. aynen soyle dedi: biz cicili bicili olmadigimiz icin boyle davraniyorsunuz. hem arkamdaki kadina bagiriyor hem de guvenlige. sonra bize geldi ayni igrenc cumleyi kurdu.

    kadin sunu anlayamiyor: basit bir siraya girecek kadar akli melekeleri gelismedigi icin mudehale edildigini anlamiyor. turbani yuzunden engellendigini zannediyor. cicili bicili insanlar onu turbanli diye sevmiyor. kafaya bak.

    bu zihniyet nasil duzelir bilmem.

  • bu gece evden alkol almak için dışarı çıkar çıkmaz polis çevirmesinde geçen diyolog:

    polis: ehliyet ruhsat.
    cmbkts: tabi buyurun.
    polis: alkol aldık mı?
    cmbkts: yok daha almadım. almak için çıktım.
    polis: (elinde alet olmasına rağmen üfletmeden) al, iç bir tur at gel bekliyorum burada.
    cmbkts: evde içecem ben ya.
    polis: canın sıkılır çıkarsın filan 3' e kadar buradayız biz.
    cmbkts: eyvallah.

  • " insanlar onlara dair genel düşüncelerimi test etmeme yarayan birer kobay, birer denek gibi artık.
    haklı çıktığımı gördükçe de bu değişmeyecek.
    size acı gelebilir, bana huzur veriyor. vermeli.
    nuh'ta geleceği okuma yeteneği olsaydı, hiç şüphesiz gemisini batırırdı ".