hesabın var mı? giriş yap

  • 1- rakipleri %2 %3 düşük fiyat verip haksız rekabet yapmasınlar diye

    2- daha fazla mesaj gelsin etkileşim artsın, gönderi instagram tarafından daha fazla kişiye gösterilsin diye.

    3- fiyatlar değiştiğinde zorluk yaşamamak için (malum bir post aylarca, senelerce görünebiliyor.)

    4- eğer tedarikçilerden alım satım yapıyorsa (tasarlayıp farklı tedarikçilere ürün yaptıranlar için) tedarikçilerin fiyatları (elinden geldiği kadar) gizlemek için

    gibi bir çok neden olabilir, haklıdır. küçük işletmelerdir, hatta işletme bile değillerdir.

  • yobaz, cemaatçi, şeriatçı birini 100 metreden tanırım. atam tanımakla kalmazdı gerçi ama bendeki de fena özellik değil.

  • anladığım kadarıyla twitter hesabını fethullah gülen hacklemiş.
    demet'i severiz, sayarız ama o imla demet'i aşar. evde gizli gizli lemalar okuyorsa o ayrı tabi.

    dayanamadım, twitter'ından alıntı yapıyorum:
    "bir juri düşünün ki, bir kimsenin san'ât veyâhûd kâbiliyet yönünden üstünlüğünü kitlelerin alkışlarına göre belirlesin."

    sanki sizce de arkasından "peygamberimiz akabe biatında sahabeye dönerek dedi ki" cümlesi gelecek gibi durmuyor mu?

  • diyanetten allah razı olsun, bütçeden çok büyük pay alıyorlar ama hakkını veriyorlar. hatta bu paraya bu bilgiyi elde etmek gerçekten mucize. başka ülkeler salak gibi teknolojiye falan yatırım yapıyor. onların hepsi kuran'da yazıyor. inanmayanlar android debug suresine bakabilir.

  • havalimanına yakın bir otelde çalışıyorum ismi lazım değil. patlamadan 1 saat sonra vardiyam başlarken otelin müdürü yanımıza geliyor ve odaları normalde sattığımızın neredeyse 2 katı fiyatına satmamızı istiyor. bunları söylerken de yüz tipi pek bir heyecanlı ve güleç. patlamadan mağdur olanlar, kalacak yeri olmayanlara yüksek fiyattan oda satmak için heyecanlı adam.

    yani bu fırsatçılık sadece taksicinin değil. ülkenin insanın mayası bu. ben asıl beklenen büyük istanbul depreminde olacakları düşünmeye çalışıyorum da dehşete düşüyorum. muhtemelen insanlık onurunun en dibine tanık olacağız.

  • güzel bir düzenleme ancak bunun üzerine devletin barınakları geliştirmesi ve hayvan edinebilecek yerler olarak reklam yapması gerekiyor. bu arada açıkçası bireysel olarak hayvanların satılması veya satılmamasi çok umurumda değil, asıl umurumda olan sey bir şekilde o hayvanları alıp, bu ister edinme ister satın alma olsun, sonra sıkıldıklari veya diğer çeşitli sebeplerden sokağa bırakmaları.

    hayvan satın alan insanlar bu hayvanları alırken genellikle yavru ve şirin olduklarını düşündükleri cinsleri alıyor veya sırf çocukları istediği için bir hevesle alıyorlar sonra da büyüdü bu artık ne yapacağız ki deyip sokağa atıyor ki bence bu çok aşağılık bir durum. bunun sonucunda da iki durum ortaya çıkıyor; ilki sokaklarda artan hayvan nüfusu, ikincisi ise eve alışan kedinin sokağa kolayca adapte olamayıp ölmesi.

    artık yeni uygulama ile sadece gerçekten bir dost sahibi olmak isteyenler uğraşıp alacaktır diye düşünüyorum.

    not: 3 kedili spor

  • en fazla iki ay sonra maaşların erimesine, market ve tüm fiyatların şimdikinin çok çok üzerine çıkmasına neden olacak. 2 dünya savaşında almanların 1 çuval parayla bir ekmek alması gibi.