hesabın var mı? giriş yap

  • "işin zor gökhan..."
    "valla işin zor hadise..."
    "işiniz çok zor mazhar abi..."
    "ebrucum işin çok zor, kolay gelsin sana..."

    sanırsın canlı yayında atom parçalıyorlar.

  • "ama onlar ekmeğinin peşinde, aralarında iyi olanlar da var"cıların az sonra damlayacağı başlıktır.

  • her alanda özelleşilsin ki vatandaş yarı maaşa çalışsın aradaki farkı da biz yandaşa yedirelim naraları geliyor.

  • carmageddon, sims falan yazanlar olmuş. oldu olacak sue giydirme oyunu falan yazsaydınız.

    oyunlar içerisinde yapılabilecek maksimum zalimlikler fallout oyunlarında yapılabilir.

    fallout new vegas'tan örnek vereyim. repconn uzay faslitesi var wasteland'te ghoullarla iletişime geçiyoruz, orada konuşabilen (saldırmayan) bir grup brotherhood var ve vaadedilmiş topraklar olan ay'a gitmek istiyorlar (ne alaka anlamadım)

    üslerindeki roketle uçacaklar, şayet gerekli aleti edevatı temin edebilirlerse. biz de bunlara yardım ediyoruz. doktor var başlarında bir tane. bize sürekli şunu getir, şuradan buradan, yer altından vs. diyor (bir sürü güçlü yaratıkla uğraşıyoruz). sonra gerekli aleti edevatı getirdikten sonra yakıt koymamız gerekiyor. heh, işte orada piçlik yapıp yakıt deposuna "sugar bomb" koyuyoruz. tam roket kalkacakken patlıyor ve yüzlerce ghoul ölüyor. hepsinin hayalinde ay'a uçmak var fakat hepsi de mefta oluyor. bunun sonucunda da deli gibi bad karma puanı geliyor beraberinde.

  • ulan 3 kuruş geliri olup da olmayanın eziklendiği bir dünyada yaşamakta bize nasip oldu keşke 100 sene önce yaşasaydım diyorum.

    başlığı açan salak kardeş bak sana örnekle anlatayım antalya da tam adliye sarayının arkasında oturuyorum.
    konyaaltı plajına 1.5 km mesafede evim

    param olsa ekonomim parayı düşünmeyecek durumda olsa giderim bi beache locasıydı yemeğiydi içmesiydi hepsini yaparım ama ekonomi kısıtlı.

    sandviç ekmeklerine sandviçler yapılıyor. termosa çay konuluyor. buzlukta su var bilmum içeçecekker var. plaj şemsiyesi sandalye hepsi var

    2 çocuğumuzla gidiyoruz mekana gidip 400 tl ye yapacağımız eğlenceyi 50 tl ye çözüyoruz bu şekilde daha fazla ve sürekli olarak deniz keyfi yapabiliyoruz tavla da oynuyoruz müzik de dinliyoruz ne istersen.

    temel sorun 3 kuruş parası olanın kısıtlı imkanlarla birşeyler yaratan yaşamaya çalışan insanları varoş vs diye nitelemesi

    kadın erkek fark etmez ekonomik gücüne göre hayattan maksimum keyfi alan insanlar candır

  • sırf dinlediği müzik türünden farklı diye dünya çapında başarısını fersah fersah kanıtlamış grupları yazan yazarları seri eksilediğim başlık. sen dinlemeyince abartılmış mı oldu anlamadım ki. yazılan gruplara bakınca köşeye çekilip ağlamak istedim bunlar yazılır mı vicdansızlar.

    (bkz: queen)
    (bkz: radiohead)
    (bkz: muse)
    (bkz: the beatles)
    (bkz: coldplay)
    (bkz: nirvana)
    (bkz: pink floyd)

  • sanırım "madem avrupa'da tecavüz ediliyor, biz de neden bu kadar safsata" ima edilmeye çalışılıyor. bilal'e anlatır gibi anlatayım; "orada" tecavüz mağduruna linç değil koruma, tecavüzcüye ise ceza verebilen, işlevini ve hakimiyetini kaybetmemiş bir yargı hakimiyeti mevcut canım. şimdi geceleri kızını okşayıp, karını dövmeye devam edebilirsin.