hesabın var mı? giriş yap

  • eminönü, kadıköy, bağdat caddesi gibi yerlerde 3 bin lira kirayla büfe işletenleri ortaya çıkarmış olay.

    bugüne kadar bu millete ne kadar kayıp yaşattıklarını siz hesap edin.

  • sözlükte şikayet ediyor gibi yapıp aslında övünmektir.

    "nedir bu güneşten çektiğim :/"

  • sürekli böyle yorum alan bir sürü ünlünün normalde umursamadığı, cem yılmaz'ın ise dikkate alıp, kendince eğlendiği yorum. adamın yorumundan ziyade cem yılmaz'ın olayla dalga geçmesi daha komik. onun mizah anlayışıyla bakınca baya komik hatta. adam yıllardır ülkenin durumunu anlatıyor, klişeleri vs. bir kez daha hak verdirtti. düşünsenize adam sürekli böyle yorumlar okuyor. işinde gücündesin para kazanıyorsun ama birilerinden fazla kazanıyorsun diye herşeyinle eleştiriliyorsun. o da işin eğlencesinde cennet resmi (temsili) falan paylaşıyor. bence çok komik. *

  • kendi canlandırdığı iki karakterden, birinin diğerini oynayamayışını da ayrıca oynayan adam. helal olsun.

  • ikinci dünya savaşı'nda toplam 1425 uçuş görevine çıkmış av pilotu. gözü gibi baktığı karaya 1 kodlu uçağını yakıp amerikan birliklerine teslim olmuş, amerikalılar tarafından ruslar'a teslim edilmiş, uzun süre sovyet esir kamplarında kaldıktan sonra federal alman hava kuvvetleri'nin kuruluşunda görev almıştır.

  • cok kotu, gercekten cok kotu. bunun irkcilikla ya da dusmanlikla ilgisi yok. malesef biz daha kendine yetemeyen bir ulkeyiz, bir baska ulkenin insanina kol kanat gerecek gucumuz yok. demokrasimiz ciddi darbe almis, yarali bir demokrasi, insan haklarini dogru duzgun savunan, uygulayan bir millet de degiliz. o yuzden bu insanlar kacak gocek isler yapmaya devam edecek, turkler de bunlara iyiden iyiye dis bileyecek. suriyelilerin simdilik sesi cikmiyor turklere karsi (bildigim kadariyla), biraz daha palazlansinlar, artik gocmenlik, siginmacilik bitti, biz de burda yasiyoruz, calisiyoruz demeye baslasinlar, onlar da olay cikartacaklar, kendilerine haksizlik yapildigini iddia edecekler ve karsilikli saldirilar baslayacak. milleti birbirine kirdiracaklar.

  • benim gibi vadelide türk parası tutan başka süzme salak var mı diye bi bakmaya geldim ama yok sanırsam

  • gördüğüm kadarıyla çok kişinin içinde bulunduğu durum.

    edit: bir sigara yakıp içenler +1

    edit 2: iyi seneler beyler

    edit 3: yılbaşında çay içmeyen ezikler diye başlık açarız bu gidişle, herkes eşe dosta mesaj atsın çay demliyoruz.