hesabın var mı? giriş yap

  • isimleri açıklanmayan golcülerin

    arif erdem
    hakan şükür
    okan buruk
    emre belözoğlu

    olduğu olay. beyler bu bilgi çok gizli deep web'in 11. katmanında buldum. lütfen halk öğrenmesin. kanzuk bu başlığı google'a kapa evladım.

  • hatırladığım en son gökçekli kapışma kılıçdaroğlu'na karşıydı. kılıçdar adam gibi belgeli destekli konuşurken, gökçek car car konuşup, sürekli lafa dalıp karşı tarafı konuşturmadan ortalığı sulandırmaya çalışmıştı. en son başkanlık tartışmalarında trump buna benzer şekilde olayı abartınca bir sonraki tartışmada mikrofonu kesilmişti. gökçekli her tartışmada bunun yapılması lazım. söz onda değilken, mikrofonu kesilecek. yoksa cidden zeytinyağlının dibine vuruyor.

  • birinin de cikip

    - ulan onun bunun evladi, haysiyetsiz, subyanci, pic
    sen mektep caginda dedigin
    ufacik kizlarin raksindan, gulusmesinden tahrik mi oluyorsun ?

    demedigi hadisedir.

    bu ve bunun gibi pedofili sozde dinci
    ibnelerin torunlari iste bugun gunasiri coluk cocugu kacirip katleden, tecavuz edenler.
    kurtulamadik gitti bu ruh hastalarindan.

  • bir kisinin en fazla 2 kere cumhurbaskani olacagi da yaziyor anayasada. oraya da gelsene klavye delikanlisi.

    not: aktrolleri inim inim inleten gelismedir.

  • yıl 2001 krizi patlamış, o zaman çalıştığım iş yerinden 5 ay maaş alamamışım... başladığımdan beri babamdan para almıyorum gururuma yediremyorum, maaş alamadığım işi bıraktım yeni bi iş bulana kadar okula gidip geliyorum (okul avcılarda ev kadıköyde), macburiyetten babadan para bittikçe 10 milyon alıyorum ve bu para ile 4-5 gün idare ediyorum (çok ciddiyim), yeni işe başladık ordan da ilk iki ay paramızı alamadık, gündüz okul akşam iş sonra ev gün içinde tek para harcadığım şey yol ve onu binbir türlü ucuza, beleşe getirerek idare ediyorum (akbil, otostop, arkadaşların arabaları...) okuldayım... üşüdüm... 150 bin lira çay (çok iyi hatırlıyorum 150.000 idi...) hesapladım, çay içersem yol paramda boşluk olacak... içemedim o gün çay... paranın ne olduğunu düşününce hep bu aklıma gelir...

    (bkz: para/@huzursuz)

  • allah kimseyi kredi kartı harcama ve limitinin ekran görüntüsünü koyacak kadar düşürmesin.

    amin.

    tanım: ilginç bir şekilde şovu yapılan limit.

  • bu onemli dersimizde siz cok sevdigim yazar ve okurlara sudan votka limon yapmayi anlaticam. farzedin paraniz kalmadi ya da barmene kil oldunuz. gidin bir bardak su isteyin. bir sure sonra geri gidip limon ilave etmesini soyleyin, cekinmeden yapacaktir. daha sonra, baska bir barmene gidip bunun votkasi az olmus usta bu ne diyin. kalanina votka ilave edecektir. boylece elinizde bir votka limon olmus olur. sık tekrarlamamak gerekir cunku bazi barmenlerin hafizasi kuvvetli olabiliyor.

  • yağ hücrelerinin fazla yağı depolaması ve östrojen hormonunun da etkisiyle bu hücreler genişler. kan dolaşımı giderek yetersizleşmeye başlar. yağ hücrelerinin genişlemesi ise yağ dokusunun aşırı yayılması demektir. bu yayılma deri altı bağ dokusunu da etkileyerek vücudun normalden daha fazla su tutmasına ve dolayısıyla da kan dolaşımının zayıflamasına neden olur. vücut kan dolaşımındaki zayıflamayla birlikte, dokulara eskisinden daha az oksijen ulaşmayla başlar. bunun sonucu dokular elastikiyetini kaybeder ve cilt yüzeyi pürüzlü bir görünüm almaya başlar. ve bu lanet olası görünüm de "selülit " adını alır.

    ne yazık ki östrojenden dolayı kadınların en büyük belası olmuştur. ayrıca kilodan bağımsız olmakla birlikte selülitin oluşmaması için tek yol vücutta yağ oranının düşük olmasıdır.

    şimdi gerçek hayattan örneklersem; kilom genelde normalden 5-6 kilo fazla olmasına rağmen hayatım boyunca düzenli spor yaptığımdan hiçbir zaman bu problemle karşılaşmamıştım ta ki geçen sene sakatlanıp sporu tamamen bırakana kadar. dolayısıyla 1 yıl içinde ciddi şekilde selülit oluştu.

    2 aydır düzenli olarak cardio yapmaya çalışıyorum. ve yanında yaptıklarım ile doktorun dediğine göre ciddi şekilde iyileşme var. peki neler mi yapıyoruz bu süreçte;

    - mümkünse her gün, yoksa haftada 3-4 gün spor ,
    - spor sonrasında yapılan banyoda, sorunlu bölgeye aşağıdan yukarıya doğru yapılan kese ,
    - gün içerisinde bolca sıvı tüketmek özellikle bitki çayları yağ takımı ve toksin atımı için de çok faydalı,
    - yağlı yiyecekler, özellikle fast food tüketmemek,

    ve sonuç olarak günden güne pürüzsüz, sağlıklı bir vücut. sadece biraz sabır ve azim ile yapamayacak şey yok, selülit halt etmiş.

  • ön not: doktor ya da sağlık çalışanı değilim. yazacaklarım sadece google’da bulduğum 10-15 adet web sitesinden derlemedir. o yüzden hatam olursa affola.

    tanım: benzodiazepine ilaç grubuna ait, alprazolam etken maddeli ve kısa süre etki gösteren muhteşem ilaç.

    ben daha çok nasıl çalıştığını merak ettiğim için araştırmıştım. buraya da yazayım, belki merak eden çıkar.

    öncelikle bu afacanın asıl mahareti, merkezi sinir sistemindeki reseptörlere tutunarak bunların işlevine müdehale etmek. lise bilgilerine kısaca bir geri dönelim. merkezi sinir sistemi; kalp atışı, nefes alıp verme, kan basıncı gibi hayati fonksiyonları bizim irademiz dışında idare eden genel müdür. haliyle panik atak ya da anksiyete bozukluğu gibi rahatsızlıklar da bu müdürün kontrolünde gelişen durumlar.

    kısa cevap: xanax alınca merkezi sinir sisteminin bazı fonksiyonları baskılanıyor ve yavaşlıyor.

    uzun cevap: bir stres ya da anksiyete durumu ortaya çıktığında beynin salgıladığı gaba kısaltmalı bir kimyasal mevcut. bu gaba, ilgili reseptöre bağlanarak iyon yoğunluğunu değiştiriyor ve merkezi sinir sistemini yatıştırmak gibi bir sonuç elde ediliyor. benzodiazepine grubuna ait bir ilaç alındığında ise, bunlar da ilgili gaba(x) reseptörlerine bağlanıp, post-sinaptik hücrenin 3 boyutlu yapısını değiştirerek, gaba’nın daha kolay bağlanmasını ve hücrenin daha uzun süre eksi yüklü klor iyonuna maruz kalmasına sebebiyet veriyorlar. artan klor iyonu da daha fazla impulse göndererek, uyarıcı impulseları bir anlamda bloke ediyor. haliyle vücut derin bir “oh” çekiyor.

    en favori soruyla entry’yi sonlandırayım. “xanax ile alkol alınır mı?”
    sonuç itibariyle ölmezsiniz ya da muhtemelen bir sıkıntı yaşamazsınız ama saçma bir hareket olur. ikisi de temelde benzer reaksiyonlara sebep oldukları için vücuda aşırı bir yüklenme olacaktır ve pek hayra alamet değildir.

  • allah başka dert vermesin dedirten açıklamadır. adam oyuncu olmuş yani bu sektörün içinde ama filmler(diziler) başlamadan önce yer alan uyarı işaretlerini yorumlayamaz halde. +13, +18 gibi ibareler varsa o filmi salonda izlemezsin olur biter.
    edit: "atv mi bu öyle işaretler yok" diye mesaj yazan cahil şahsiyete itafen; filmin isminin altında hangi kategöride ise onun ibaresi vardır. şöyle görsel