hesabın var mı? giriş yap

  • doksanlı yılların sonu olsa gerek, ayakkabı satan küçük bir dükkanda çalışıyordum yazın. malum zor durumdaydık, yoksa neden çalışsın bir çocuk bütün gün, dört gözle beklediği yaz tatilinde...

    dükkanın sahibi haftalık verirdi bana. yemek paramı da yine haftalık olarak verirdi. yemek parası dediysem öyle matah bir şey değil. bir ihtimal esnaf lokantasında kuru-pilav yersin. velhasıl o paradan da ne kadar arttırırsam kardır diye, caminin önünde duran tostçuya gidip,

    "abi boş tostu ne kadara yaparsın" diye sormuştum.

    "boş tost"

    öyle ekmeğin üzerine biraz sulu salça sürüp ısıtıp verecek. verdi de. 3 ay o boş tostla doyurdum karnımı. çeşmeden su bir de. anneme de haftalığıma zam yaptılar dedim. karnımı lokantada doyurduğumu, köfte pilav falan yediğimi söyledim hep. hala bilmez canım benim. bilmesin de.

    kimse bilmesin boş tostun yavan tadını. hele çocuklar hiç bilmesin. onlar köfte yesin hep. çok mu zor?

  • yaklasik 20 sayfa entry var, bir tek bile dogru bilgi yok. biri cikmis tost makinesi esprisi kasmis (bu espriyi ilk 90'larda duymustum), digeri zaten dinle kafayi siyirmis alakasiz bir sekilde isi muslumanlikla iliskilendirmis. merak edenler icin alin size dogru bilgi:

    -3 adet ne oldugu anlasilamayan ucan cisim görüntüsu abd deniz kuvvetlerine bagli f18 pilotlari tarafindan cekilmis. airforce degil navy pilotlari. yani ucak gemisine bagli calisan pilotlar bu arada. okyanus üzerinde egitim ucusu sirasinda karsilasiyorlar cisimlerle.

    -videolar 2004, 2015, 2015 yıllarina ait.

    -videolar ilk olarak abd hukumeti tarafindan degil, özel girisim ve gökyüzü fenomenleri üzerine bilimsel arastirmalar yapan bir sirket olan to the stars academy of arts & sciences tarafindan aralik 2017 ve mart 2018'de yayinlandi.

    -hükümet normalde konuya sessiz kalmisti. to the stars academy, 2004 yılında ilk videoyu ceken ve videoda sesi de kaydedilmis olan f18 pilotunun adini acik sekilde verdi. pilotlarla gazeteler, tv'ler onlarca röportaj yaptiktan sonra pentagon da bu konuyu onaylamak zorunda kaldi.

    konu hakkinda konusulanlarin özeti bu sekilde.

  • tek süper kahramanımız keloğlan, o da ölüm döşeğindeki prensesi tarhana çorbasıyla iyileştirmeye çalışıyordu.

  • --- spoiler ---

    neymiş? gençler yaşlılara yer vermiyormuş... öyle dediler mi hemen el frenini çekip yaşlıları tutup atıyorum arabadan. sen de öğrenciye ev vermiyorsun, tecrübesiz diye iş vermiyorsun, parası yok diye kız vermiyorsun
    --- spoiler ---

    sen nasıl bir kralsın şahin dedirtmiştir. *

  • olum siz bu tahammülsüzlükle bu hayatı nasıl yaşıyorsunuz? böyle basit şekilde muhattap olabileceğiniz sorulara karşın bu denli abartı tepkilerinizin sebebi ne? bunlar nasıl kafalar ağa? hayatsızlar tam kadro amk.