hesabın var mı? giriş yap

  • kazazedelerin cep telefonlarını da olay yerinden çalıp kaçan kadın. bu suç olmalı. gasp'a vs girmiyor mu? hem adamları öldürüp yarala hem de kişisel eşyaları çal? bilen aydınlatsın.

  • işiniz vardır, daha gün ağarmadan hazırlanır, evden çıkarsınız. sokaklar bomboş, tek bir insan, tek bir araba yoktur. ama o ıssız, sokak lambasının aydınlattığı ve cızırtısının tek ses olduğu sokakta biri size doğru yaklaşıyordur. dikkatli baktığınızda gördüğünüz şeyin 6-7 yaşlarında ufak bir kız çocuğu olduğunu farkedersiniz. tek başına ip atlayan bir kız. üzerinde en şık ve temiz kıyafetleri, yüzündeki gülümsemesiyle yakınlaşıyor, yakınlaşıyor, yakınlaşıyor...

  • minik kuzenimde bulunan bir rahatsızlıktır kendisi. çok iyi olmaları ve aşırı sevimli insanlar olmaları dışında maalesef ki bir ömür boyu bakım gerektiriyor. tabii bu rahatsızlığın derecesine göre de değişebiliyor. çok ileri safhalar en zorları haliyle. normal bir bebekten kat be kat fazla bakım istiyorlar. çünkü aşırı hassas olmaları çok çabuk hastalanmalarına sebep oluyor. bu üzücü kısımlar hariç tekrardan belirtmek gerekirse çok iyi huylu ve sevimliler.

  • yeşil pasaportun kurumsal şirkette yönetici olunması ile ne alakası olduğunu anlamadığım pasaport türü. herhangi bir memurun 1. dereceye gelmesi de takribi düz memur ise minimum 20 yıl civarı sürer. zaten yakında yeşil pasaport diye bir şey kalmayacağı için çok üstünde durmanın bir anlamı yok.